reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Jo-anna, gratulacje dla synka Krzysia:-D, ja równiez byłam dzisiaj na basenie, ale ze starszą córką bo mój mały bibuś kaszle:-:)-:)-(
bawiłysmy sie super!!!!
ciekawa jestem jak nastepnym razem zabierzemy ze sobą Lenke:baffled:
kto mi podpowie jak cytować w tym samym poście wiele osób,:sorry2:
zawsze to robie tylko dla jednej osoby, a dla wielu nie wiem jak:baffled:

reklama
Aniaw, jak jesteś zalogowana, przy każdym poście masz na dole "+", zaznaczasz go przy każdej wypowiedzi którą chcesz zacytować i dalej "odpowiedz" :tak:

Moja córcia śpi... :tak: W sumie to się nie dziwię, bo przeszła dziś samą siebie w spaniu - za cały dzień tylko 40min :sorry2: i każde podejście nieudane... i wcale na śpiącą nie wyglądała :zawstydzona/y: Mam nadzieję, że jej tak nie zostanie :dry: Ja zaraz pod prysznic :tak:, już poćwiczyłam (bałam się że w weekend u rodziców mi nie wyjdzie, na szczęście jakoś cichaczem się udało - dziś jestem na półmetku :-D) A potem obejrzymy "Kości" :tak: Miłego rodzinnego wieczorku!

Witam z rana, dzis towarzystwo sie zlitowało i wstało o 6.30. W nocy jedna pobudka i mamy 5 ząbka!!! Tak znienacka, tylko gryzł wszytsko bardziej, wczoraj zaglądam a tu górna prawa dwójka. I wyszła mioedzy ta spuchnieta trójka i jedynka wiec mialam racje ze t oco popuchło to trójka.
Zazdroszcze basenu, my nie chodzimy ze wzgledu na alergie.
Marlenka 12 godzin spania WOW
Kurde Marysia mi sie wczoraj zesikała na polu - pierwszy raz od pół roku. Az byłam zszokowana bo zawsze ladnie wołała. Ale szalały z kolezanka i pewnie dlatego.
Michał sie buntuje na wózek..... Kurde chce mi raczkowac po polu. :angry:

Cześć Babeczki;-):-D:-D. U nas nocka ok z jedną pobudką. Wczoraj KUbalo spal tylko raz przez cały dzień. Myślałam, że przez to szybko zaśnie wiecorem, ale nie w glowie mu było spanko. Ale coś mi się zdaje, że tatuś jak mnie nie ma wieczorem i Kuba nie może zasnąć i płacze to lula go na rękach. Chociaż jak pytaam to udawał, że nie wie o czy mówię. W dzień Kuba nie ma tkich problemów jak wieczorem z zasypianiem.

Głuszku gratuluję Michasiowi kolejnego ząbka

Najlepsze życzenia dla Majeczki z okazji ukończenia kolejnego miesiąca:-):-)

Joasiek to się wyedukowaliście na tych spotkaniach;-);-):-D:-D:-D

Joan-na mi się wydaje, że z marudzeniem na asenie to jak piszeszz chodzi o duża otwartą przestrzeń:tak::tak::tak: Dzieci często tak reaguja. Zmiana otoczenia. ale trzymam kciuki, żeby Krzyć się szybciutko oswoił:tak::tak:

Witam kochane:-)

tak ten czas szybko leci,ze juz sama nie wiem czy to sobota czy poniedzialek:-D:-D:szok:naprawde:tak:
jutro mamy roczek synka kolezanki z ktora spaceruje wiec mamy impre:-D
no i swieto patrona Irlandii Sw.Patryka idziemy na parade,bedzie super;-)
dzisiaj R zostaje z Marysia,a ja zabieram na spacer ta babunie na wozku,pojezdzimy po miescie ze 2h i do domku;-)

Wszystkiego naj,naj,naj dla skarbeczka Majeczki,buzialki

Milego dzionka babeczki:-)

Witam i ja z rana
Gluszku może Maryś się zabawiła faktycznie tak bywa
Majeczka - najlepszego
Marlenka - udanej wyprawy
Mała mi dziś w nocy spadła z łóżka i walnęła głową o podłoge ale nawet nie otworzyła oczu, popłakała się , dałam jej cyca i był spokój - bidulka . Dziś wesoła nic jej nie jest ale strachu było w nocy

reklama
Do góry