reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
magdalenkakol fajowo masz z tym wysypianiem sie
Oj dzissiejsza bo dalam mu specyfiki na noc Ostatnio juz przesadzal co noc to byla gorsza.
Azile oby juz Domisiowi przeszło Bo to meczarnia dla Was obojga. A co mu dajesz na obnizenie temperatury>? Moejj Kindze niestety tylko pyralgina pomagala. Moze i ty sprobuj.
Mata amoze nie mleczarnia strajkuje tylko Dobrusia ma etap wzrostowy i jest nie najedzona.

reklama
Bry :-)

Azile :dry: zdrówka zyczę! Mam nadzieje, że i Ty w końcu się wyśpisz... biedna kobieto:sorry2:

Nocka u nas ok, tylko zauważyłam, że Bart wstaje od kilku dni o 7 a zawsze wstawał o 8 :baffled: no ale nie narzekam:sorry2:

Teraz ucina sobie drzemkę, dzisiaj idziemy na szczepienie, lekarz przyjmuje od 10-tej i Ł wstał o 6 i poszedł zarejestrowac małego i przychodzi i mówi, że było przed nim 6 osób i dopiero mamy na 12:45 :angry::crazy: Boszeeee co się dzieje w tej Polsce:crazy:
Łukasz przyszedł i się położył, a ja już na nogach kawę wypiłam i teraz bb :-) zaraz pojde zjesc śniadanko:tak:

Miłego dnia!

mata wiem ze pyralgina jnie jest zbyt dobra ale jezeli dziecko ma goraczke nie moge podac lekow niesteroidow typu ibuprom, nurofen a paracetamol nie dziala o co masm robic . Lekarka kazala wlasnie podawac pyralgine. Z reszta jak bylam z Kinga w szpitalu jak mial 4 miesiace . od temp. dostala tachykardii( za wysoka akcja serca) to tez jej podawali pyralgine.
U nas pyralgina jest ostatecznoscia.
Zawsze na poczatku daje paracetamol Jezlei widzed ze nie dziala wtedy siegam po inne srodki. Nie moge dopuscic zeby znowu dostala przyspieszonej akcjii serca.

Mata :-):-) ja kieruje sie dobrem dziecka i uwazam ze im mniej lekow tym lepiej ale niestety niezawsze tak mozna.
tak jak dzisiajesza noc gdyby nie lekinie spalabym A tak ja wspana i Wojetk wyspany zadowolony. Viburcol homeopatyczny a paracetamol delikatny i zdzilaly cuda.

Dzień dobry:-)

U nas dopadało śniegu temperatura ciutkę spadła i jakoś tak powiało optymizmem u mnie:-D
M właśnie zaprowadził ''kota'' Karola na bal sylwestrowy a ja popijam kawkę przy BB:tak:
Zdrówka dla Domisia!!!! kurczę ostro bidulek gorączkuje:szok: a byłaś z nim u lekarza?
Matuś niestety na mojego Karola głownie działa tylko pyralgina w czopkach:sorry2: ale jak miał po 42 stopnie gorączki to wolałam to podać niż miałoby stać się gorsze:baffled: czasami nie ma wyjścia a poza tym nie podajesz tego dziecku codziennie więc moja lekarz nie widzi w tym nic złego....1/2 czopka i miałam spokój nawet cały dzień:tak: i praktycznie też od maleńkości dostawał to....

Darunia jak macie szczepienie tez musicie sie rejestrowac? u nas to na szczepieniu pani wyznacza mi kolejna date i ja tylko jade .Karta juz jest wycignieta i czeka na mnie Mam tez wyznczona godzine na ktora mam przyjechac,

Ostatnia edycja:
Witam Was kochane dziewczynki,
my wstalysmy o 7 jestesmy wyspane i w dobrym humorze:-D
u nas pomrozilo w nocy brrr...
Daruuunia jak dobrze,ze chociaz masz wyznaczona godzinke ja jak zwykle chodze na szczepienia to np wizyte mam o 2 a i tak czekam w kolejce i wchodze do gabinetu po godzinie lub 1.5h wiec po co te zapisy:confused:
Azile zycze duuuzo zdrowko Domisiowi i sciskam mocniutko maluszka
Moja Marysia konczy dzisiaj 6mcy
Zyczymy Wam milego dzionka

reklama
Do góry