reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
reklama
Joaś-współczuję...

Głuszku - masz w domu sreberko, oj masz...

zycznia umieściłam na zamkniętym i potem tu zajrzałam :sorry2: - zostawię już tam...

Już skończyłam na dziś robotę i wpadam jeszcze na chwilę :tak:
Dziś miałam wenę aż dziw bierze po takiej nocy :szok: ale udało się - rogale (jutro dorobię z orzechami pojada do teściowej :-D), śledzik w occie, w oleju i w pelerynie oraz sałatka warzywna :-D

Głuszku ale mnie rozbawiłaś wyczynami Marysi - przypomniałam sobie własne akcje :tak: pomalowane kredkami ściany, pocięte firanki i zasłony, golenie nóg i rąk jednorazową maszynką mamy (byłam cała pozacinana :growl::growl::growl::-D:-D:-D) za to mój brat miał manię wypijania po gościach wszystkich napoi kiedyś mama rozrobiła spirytus żeby go oduczyć wypił zrobił się czerwony a mama mówi: i co widzisz czym to grozi :tak:a on złapał powietrze i mówi jej: mniam, mniam :-)
kochane jeszcze raz wszystkiego co najlepsze :-D

w kontekscie ze mam nie narzekac ? ;-):-D

:-D:-D:-D
Różne są opinie na temat różnicy wieku rodzeństwa. W "młodym " wieku to faktycznie dla mamy jest pełno roboty ale potem za to ładnie sie bawią razem i mają wspólny język.Jeszcze trochę trzeba wytrzymać tą inwencję twórczą a swoją drogą będziecie się obie kiedyś z tych wybryków śmiały

Witajcie Kochane w tak pięknym dniu...
Znalazłam chwilę czasu, więc weszłam na bb ;-)

Niech te święta tak wspaniałe,
będą całe jakby z bajek.
Niechaj gwiazda z nieba leci,
niech Mikołaj tuli dzieci.
Biały puch niech z nieba spada,
niechaj piesek w nocy gada.
Niech choinka pachnie pięknie,
no i radość będzie wszędzie.

Teraz wracam do kuchni dalej pichcic :tak: Aniknulka właśnie rogaliki są w piekarniku ;-)

Już niedługo i kolacja :tak: jeśli już nie wejdę to życzę Wam smacznego! Trzymajcie się cieplutko!!!! :-)

Kochane Kobietki i rodzinki zycze Wam milosci,radosci,zrozumienia,cierpliwosci i mnostwa usmiechu oby te Swieta byly cudowne buziaczki i usciski dla Was wszystkich WESOLYCH SWIAT:-D

reklama
Witajcie!
My już po kolacji, byliśmy u teściów, posiedzieliśmy i niedawno wróciliśmy, ja telewizji nie mogę oglądac, bo spac mi się chce, a jeszcze na Pasterkę się wybieram a Ł z Bartutkiem zostanie :tak:
Bartuś w stroju mikołajowym zrobił furrorę :-D

Miłego wieczoru w rodzinnej atmosferze... a raczej nocy ;-)

Do góry