reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
reklama
Dziewczyny czytam was codziennie (no prawie) ale jak dobrnę wreszcie do końca to już muszę się zwijać do Mai i nawet nie mam kiedy odp,nie wiem czy temat był poruszany ale podam link
Pedofilia na NK! - emama - Forum dyskusyjne | Gazeta.pl
jestem przerażona, przeczytałam pierwszych pare postów...mam zdjęcia Mai na n-k i chyba je pousuwam...
wpadne później was nadrobić bo nic nie czytałam a m zaraz wróci na obiad a obiad w lesie....Maja śpi więc przyleciałam tu z tym linkiem.....

Jestem przerazona to co dzieje sie na NK!!! Usunełam zdjecia Paulinki z profilu...:zawstydzona/y: Nie chciałabym kiedys znalezc zdjec mojej córeczki nie wiadomo gdzie:eek:

Na nk chyba coś z tym zrobili bo oba profile usunięte...ale jest ich pewno mnóstwo. Ja po aferze z cisowianką na BB zablokowałam konto a w profilu mam swoje zdjęcie

Ja jakby trochę lepiej się czuję mam nadzieję że wydobrzeje

Darunia widzę że Twój Bartuś ma apetyt bo mój Maciuś to 100-120ml wypija...ale może dlatego że nutramigen mu strasznie nie smakuje bo poznał smak innego mleczka. Mam nadzieję że się przyzwyczai i apetyt mu się poprawi

Ostatnia edycja:
Ja od 2 dni jestem jakaś śpiąca i bez sił, cycki mnie bolą bo mam strasznie dużo mleka i nie wiem dlaczego - chyba mała mi nie ściąga w nocy .

Zuskus Bartek pije bebilon pepti- wstrętne to i niedobre, a on zajda to jak jakieś pyszne jedzonko ;-)

Ja wróciłam z aerobiku, wykąpałam się- zaraz musze łeb spłukac bo wax mam na głowie, oglądnęłam oczywiście tasniemca, czekam aż Bartek zaśnie, Ł zbiera się do roboty, jak już bedzie cisza i spokój to oglądne ''jeszcze raz'' polską komedię- sąsiad przyniósł :eek::sorry:

A z tą nk to szok!!! Ja zablokowałam wszystko dla obcych!!!

Na nk chyba coś z tym zrobili bo oba profile usunięte...ale jest ich pewno mnóstwo. Ja po aferze z cisowianką na BB zablokowałam konto a w profilu mam swoje zdjęcie

mój Maciuś to 100-120ml wypija...ale może dlatego że nutramigen

Z tą Cisowiankąto była masakra. Na forum administratorek każdego dnia wypływa jakaś afera. Trzeba być ostrożnym. Dlatego zwiekszyłysmy liczbę postów, które umożliwiają dostęp do wątku zamkniętego. Dlatego też wrzucam zdjęcia tylko na zamknięty itp.
I dlatego was odwiedzam. hiii tożsamość Azile i Mamoot moge potwierdzic. hiiiii

Zuzkus to nasi chłopcy - nutramigenowcy jedzą identycznie.

Ostatnia edycja:
Ja usunęłam wszystkie zdjęcia Jasia (pewnie już ktoś się do nich dobrał ale już ich nie ma i więcej nie będzie) zostawiłąm tylko jedno jak mam go na rękach :tak: szok z tymi profilami ale chyba usunięto je bo nie mogłam wejść

reklama
Dobry Wieczór - moje dzieci śpią :-)mąż także
Weszłam tylko zobaczyć jak się macie. Dzisiaj dzień mialam super aktywny.
Rano wysprzątałam, zrobilam sałatkę grecką - pojechalismy z m na basen,pożniej wrócilismy i skoczylismy do kina... a wiec dzionek milusi... :confused2::rofl2:
Uciekam i ja spać - teraz muszę wstawać takze do Fabiana bo ma te ataki kaszlu :confused2:

Do góry