daruuunia3
Czerwcowa mama'08
Madziu ja wlewam wody 210ml, ale jak dosypię mleka i kleiku to bedzie 260ml. W dzień- co 3 h je ok.150-180mlo Boże ile wypija????
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Madziu ja wlewam wody 210ml, ale jak dosypię mleka i kleiku to bedzie 260ml. W dzień- co 3 h je ok.150-180mlo Boże ile wypija????
Daria u mnie Mikołaj je dokładnie tak samo , ja dopiero co wróciłam z pracy jestem zmęczona i jeszcze na dodatek Mikołaj już spi :-( nawet go dziś nie miałam na rękach :---(Madziu ja wlewam wody 210ml, ale jak dosypię mleka i kleiku to bedzie 260ml. W dzień- co 3 h je ok.150-180ml
Na nk chyba coś z tym zrobili bo oba profile usunięte...ale jest ich pewno mnóstwo. Ja po aferze z cisowianką na BB zablokowałam konto a w profilu mam swoje zdjęcie
mój Maciuś to 100-120ml wypija...ale może dlatego że nutramigen