reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
U nas jeszce nie grzeją :wściekła/y:może dziś :confused:
Zaprowadziłam małą do szkoły, na szczęście mama posiedziała z małą bo nie wyobrażam sobie ciągnąć ją na piechotę
Ostatnio potrafi poleżeć w lóżeczku dłużej bo odkryła rączki i tak z pół godziny leży i tak sobie na nie patrzy i guga - fajnie to wygląda a i ja mam spokój.

reklama
hejka mamusie:-)

u mnie też już grzeją!!!!!!hip hip huraaaa:-):-):-):-):-):-):-) i jak zaczęli grzać to pogoda się poprawiła i na dworzu jakoś cieplej i przyjemniej:-D:-D
dzisiaj całą drogę szłam z Karolem na alarmie:sorry2: troszku mnie to dobija ale mam nadzieję że z każdym dniem będzie lepiej:tak:
Kasiu azile fajnie że się odezwałyście:tak: jakoś tak bez was nudno tutaj:sorry2:

magdziarko zdrówka dla chłopaków!!!!
ja zrobiłam wczoraj syrop Karolowi i M-jedna cebula,dwa ząbki czosnku i duża łyżka miodu:tak: i po łyżeczce syropu dziennie:tak:
Karol wczoraj już dostał pierwszą dawkę i w nocy wypocił wszystko co złe:-)

mata trzymam kciuki za wyniki:tak:

magdalenkol powodzenia u dentysty:sorry2: ja już też powoli wybieram się na wizytę ale na razie nastawiam się psychicznie:-D

Zaczęli i u mnie grzać :-):-):-):-)
Trochę minie zanim się całe mieszkanko ogrzeje ale już ciuszki będę mogła szybciej suszyć a mam prania od ....
Przyniosłam wczoraj z piwnicy tyle ciuchów po starszej że nic chyba nie będę musiała dokupywać. Śmiałam się sama z siebie że tyle lat przeleżało a jednak się przyda.

Witajcie mamusie :-):-):-)

wyniki już lepsze, tylko w moczu jakies bakterie i dostaniemy furalgin, ale dzisiaj już możemy jechać po wpis :-):-):-)

no i malutka się normuje, zasnęła po 21, o 1 ciamkała, więc dostała cyca, potem obudziła się doppiero o 6, zjadła i spałysmy do 9 :szok: normalnie jestem wyspana jak nigdy :-D

miłego dnia

hejka mamusie:-)

Kasiu azile fajnie że się odezwałyście:tak: jakoś tak bez was nudno tutaj:sorry2:
Lorcia miło to słyszeć. Ja też za wami tęsknie ale brak czasu bardzo mi dokucza.
Witajcie mamusie :-):-):-)

wyniki już lepsze, tylko w moczu jakies bakterie i dostaniemy furalgin, ale dzisiaj już możemy jechać po wpis :-):-):-)

no i malutka się normuje, zasnęła po 21, o 1 ciamkała, więc dostała cyca, potem obudziła się doppiero o 6, zjadła i spałysmy do 9 :szok: normalnie jestem wyspana jak nigdy :-D

miłego dnia
Mata świetnie że umałej już prawie ok, no i spać to ci dała:szok::szok::szok::-):-):-). fajowo.
Mi już minęło ale teraz Olek ciąga nosem no i Antosiowi doszedł kaszelek. Koniecznie trzeba lekarza bo sami sie przeciez nie wyleczą. Masakra!!!
Madzia zdrówka dla was wszystkich . Dla mojego domisia pomagają inhalacje z soli fizjologicznej. Polecam, tylko trzeba mieć inhalator.

A ja powoli zaczynam radzić sobie ze wszystkim. Niestety musiałam przynieść do domu wózek dla Domisia i go tam kłade spać. Troszke kołysze i mały śpi. Ze spacerami teraz krucho. Starszaków szkoła już się powoli normuje i jakoś mnie tak nie przytłacza. Myśle ze powoli i mój synek zacznie sie normować. Juz nie robi tak często kupek tylko jedną nadzień. Ale niestety jest nadal wodnista i ze śluzem. No i jak ją zrobi to cały jest do przebrania:wściekła/y::szok:.
Noce u mnie nadal kiepskie bo Domiś sie czegoś cały czas wierci inie może spać. Dziś spał od 20 do 24 a potem to tylko przy cycy i noszonko. Nie wiem czemu tak sie męczy w nocy?:szok::szok::szok:. Szkoda mi jego.

ale tutaj cisza:szok:
coś zaniedbujemy nasze BB:baffled:

mata cieszę się że wyniki są ok:tak:
azile zdrówka dla pociech:tak:

moje chłopaki już śpią a ja coś czuję że nie posiedzę zbyt długo:sorry2: ranna bieganina do przedszkola mnie wykańcza:baffled: mam nadzieję że dotrwam do you can dance:tak:

Cisza a pogoda sprzyja tylko spaniu .
:-) Moja też słodko śpi i jedna i druga a ja idę na długą kąpiel bo tylko o tej porze mogę spokojnie iść do łazienki na dłużej.:-)
Podglądałam przed chwilką majówki i dzieciaki już się rwą do siadania :-) ale będzie fajnie jak te nasze będą sobie siedziały

reklama
ja też często do nich zaglądam:tak: ostatnio czytałam o rozszerzaniu diety chyba na lutym tak dla przypomnienia co i jak:tak:
u mnie do siadania mały się nie wyrywa ale za to na boczki się kładzie już sam:-)

miłej kąpieli:-)

Do góry