Dziekuje za pamiec i zyczenia zdrówka dla mojego Adasia.
Jestesmy w domu ale bobas nadal ma kaszel,zaraz po powrocie dostał koszmarnego ataku i cały zsiniał a przeciez w szpitalu było juz dobrze:-(
Jestem wsciekła i staram sie ustalic czy wszczepiono mu to g...no
czy zaraził sie tuz przed szczepieniem.Moje kochane to jest cos potwornego,dziecko wrecz wykaszluje sobie wnetrznosci,nie mógł złapac oddechu,siniał.Mam ochote rozszarpac lekarza rodzinnego który nie rozpoznał pierwszych objawów.
Teraz ide odpoczac,maz popilnuje-bo przez ostatni tydzien bałam sie zasnąc.Padam ze zmęczenia.A czeka nas długa droga do całkowitego wyzdrowienia-około 5 tygodni,czasem do 6 miesiecy.Całuje Was mocno i bardzo dziekuje za Smsa!
Jestesmy w domu ale bobas nadal ma kaszel,zaraz po powrocie dostał koszmarnego ataku i cały zsiniał a przeciez w szpitalu było juz dobrze:-(
Jestem wsciekła i staram sie ustalic czy wszczepiono mu to g...no
![Crazy :crazy: :crazy:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/mad.gif)
Teraz ide odpoczac,maz popilnuje-bo przez ostatni tydzien bałam sie zasnąc.Padam ze zmęczenia.A czeka nas długa droga do całkowitego wyzdrowienia-około 5 tygodni,czasem do 6 miesiecy.Całuje Was mocno i bardzo dziekuje za Smsa!