reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
reklama
mata zrób może Dobrusi badanie moczu jeśli ma bakterie to powinno coś wykazać:confused: chociaż gdyby coś było nie tak to miałaby podwyższoną temperaturę:confused:
poczytaj sobie informacje na temat Viburcol N on jest bardzo skuteczny! nie jednej mamie go poleciłam i naprawdę potrafi zdziałać cuda:tak:
Viburcol N, Heel

Lorcia dzięki za link :-) już wcześniej słyszałam o tych czopkach, ale nie byłam pewna czy pomagają :sorry2: tylko ona nocki nawet przesypia, często stęka, ale bardzo rzadko płacze, gorzej w ciągu dnia... a w dzień to często kupki i bączki robi i nie wiem czy nie będzie prutać tym czzopkiem :sorry2:

Na razie będę dalej dzwonić do naszego pediatry, (może wyjątkowo dzisiaj była poza zasięgiem) i zobaczymy co powie. Może badanie kupki będzie kazała zrobić :confused: wytrzymałam już 2 miesiące to i jeden czy dwa dni też jeszcze przeboleję :sorry2: no ale jak stwierdzi, że z małą wszystko ok, to kupię te czopki na pewno :tak:

Hej dziewczyny!
Ja też cały zastanawiam się nad szczepionką na rota - wiele koleżanek poleca to szczepienie ja nadal się waham (po ostatnim szczepieniu 5 w 1 + żółtaczka mały dochodził do siebie przez tydzień) ponadto po 3 dniach wirus jest wydalany więc cała rodzinka też może się pochorować - sama już nie wiem :no: co do pneumokoków to na razie nie będę szczepiła bo te wirusy są w noskach przedszkolaków a na razie mały nie ma styczności z wieloma dziećmi w wieku przedszkolnym.
Magdziarko bardzo Ci współczuję z tym hemoroidem i mam nadzieję, że lekarz pomoże i zniknie :tak:
Mata ja bardziej stawiałabym u Twojej małej na jelitka . Synek mojej ciotecznej siostry też miał brzuszkowe problemy i okazało się, że jest uczulony na laktozę i podaje teraz mleko sojowe wcześniej też miał problem z kupką i cały czas płakał i stękał.
Flexy życzę zdrówka maluszkowi :tak:
Agacinko zmień przychodnię :tak: u mnie jest to samo ale nie mam dużego wyboru bo mamy tylko jedną

Ale cisza :szok::szok::szok:

My od 3 nad ranem męczymy się z kupką i dalej jej nie widac :baffled: mała tylk stęka, płacze i nic. Dobrze, że przysypiała na kilkanaście minut a ja z nią, bo bym nie wyrobiła. Teraz czekam aż znów na chwilę uśnie, bo oczy ma czerwone i malutkie, to będę dzwonić do pediatry.

Ja szczepiłam 5 w 1, pielęgniarka sama poleciła, tylko musielismy sami jechać do apteki a potem ze szczepionnką do ośrodka :dry: po refundowanej na WZW strasznie długo płakała, nie można było jej uspokoić, a po tej 5 w 1 też płakała, ale szybciutko przestała :tak:
Dobrze, że za miesiąc będzie jedno kłucie :sorry2:

O Boże Marta ja to Ci współczuję słowo i aż wstyd mówić że Antek wczoraj spał od 20 do 3ej i od 3ej do 7ej i od siódmej do teraz:szok:właśnie wstałam z łóżka( no dosłownie pół godziny temu) Olka wygoniłam na podwórko. Sama wstawiłam pranko i zjadłam małe sniadanko. A teraz sie zobaczy co dalej!

Mata biedna ta Twoja Dobrusia z tą kupką :baffled: mam nadzieje ze dodzwonisz sie do pediatry!
Ja dzisiaj jestem tak wsciekła ze masakra- Ł poszedł na badania okresowe do pracy- miał miec do pracy na 14-stą i miał tylko pojechac do szpitala i z powrotem, a ja miałam isc na zakupy bo ostatnie zakupy jakie roniłam do domu były w sobote o 17-stej czyli praktycznie nic!!! A Ł dzwoni do mnie ze cos u niego sie w pracy zesr.... i musiał jechac i dopiero wróci po 22 jak skonczy robote :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::szok::szok::szok: jestem tak zdenerwowana ze szok!!! Bo nawet gdybym juz wyszła na spacer z mały to i tak nie mam pieniedzy, a mój bankomat hoho w centrum krakowa :wściekła/y::wściekła/y: i co ja mam zrobic? a mówiłam mu wczoraj wybierz pieniądze a on zapomniał!!! :angry::crazy:

reklama
Agacinka-ja bede szczepic 6w1 plus pneumokoki plus rotarix.Tutaj tylko za rotarix placi sie dodatkowo (tzn.dostaje sie recepte,ktora trzeba wykupic),a reszta jest za darmo i standardowa.
No i wlasnie wczoraj pojechalysmy na szczepienie,ale okazalo sie,ze nie ma lekarki,wiec nie mozna zaszczepic!No przeciez mogli zadzwonic,nie meczylabym sie jazda autobusem!No,ale przynajmnie mi majke zwazyli i zmierzyli.

Do góry