reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Ja będę szczepiła Rota Tequiem w tym lub przyszłym tygodniu, gyz należy zaszczepić do 12 tygodnia...w zasadzie nic więcej nie moge powiedzieć jedyne co, to to , że tę szczepionkę polecił mi kolega który pracuje w MSD czyli firmie matce Rota Tequ i tyle!

Więcej na RotaTeq®

reklama
Ja nie szczepię Oli na pneumo i rota - dostała szczepionkę 6 w 1 a te choroby są tak rzadkie i nakręcone wg mnie przez media że nie będę jej męczyć

Agacinko witaj!!! Nie fajnie masz w tej przychodni :baffled:
Ja dzisiaj wybieram sie w koncu do ginekologa- zobaczymy co mi powie :tak: no i ciekawa jestem jaką antykoncepcje mi zaoferuje;-)
Kurcze mam nadzieje ze zdąże, Ł miał wyjsc z pracy o 14-stej i jeszcze nie wyszedł a jak mam ginekologa na 16:30 i musze dojechac do Wieliczki :baffled: z moim szczesciem to nie zdąże :no: ;-)

Ja po rozmowie z kilkoma pediatrami szczepię Maje na pneumokoki, co śmieszniejsze praktycznie wszyscy są przekonani że w przeciągu 3-4 lat szczepienie na pneumo zostanie włączone do podstawowego kalendarza szczepień dzieci :szok:

Limba dużo zdrówka dla Adasia, szkoda mi Małego, sama miałam koklusz w wieku 6 lat i wspominam to z przerażeniem a co dopiero musi czuć takie maleństwo... :-(
u nas też pod górkę, próbuje się skontaktować z neurologiem na wizyte prywatną bo Malutka dosyć często nie może złapać powietrza, biedną zatyka a ja jedyne co mogę to delikatnie dmucham jej w usteczka, robi jej się tak zwłaszcza podczas jedzenia i po odbiciu, pediatra nas skierował do neurologa a co najlepsze wizyta na NFZ możliwa dopiero !!!18GRUDNIA!!!:crazy::crazy::no: dziś pół nocy przy niej czuwałam bo boje się że jej się coś stanie, pionowanie je nic nie daje:-(ehhh....

Flexy szkoda mi Twojego skarbeńka!!! Mam nadzieje ze wkrótce wszystko wróci do normy- pewnie jestes zmęczona tą sytuacją!!! Trzymam mocno za Was kciuki!!!

hejka:tak:

kurcze u mnie od kilku dni czuć jesień w powietrzu:-( buuu i jak pomyślę że jeszcze raptem dwa miesiące i wracam do pracy to mi jakoś przykro:-:)sorry2:
zaczęłam również dokarmiać małego jedną butlą dziennie:sorry2: okazało się że w ciągu 6 tygodni przybrał tylko kilogram a to ciut mało a ja z tego powodu wpadłam w panikę że małego głodzę i prawie straciłabym mleko:szok: na szczęście laktacja wróciła a mały wcina sobie z zadowoleniem Bebiko:-) pediatra poleciła mi jedną butle i jakoś udaje mi się tak pomiędzy karmieniami ją dać:-) oczywiście daje w dzień a noc zostawiam na cycolenie...
Asiowo mam nadzieję że spokojnie dojechaliście i wypoczniecie nad morzem na maxa:tak:
Magdziarko Azile gratuluję chrzcin:tak: Azile widziałam fotki wyglądasz śwetnie zarówno sukienka jak i fryzura bardzo mi się podoba:tak:
Limba Flexy trzymam kciuki za maluszki!!!!!!!oby te choróbska się zakończyły!!!
Mata ząbki powiadasz:baffled: polecam czopki viburcol są super i do tego bardzo uspokajają maluszka:tak:
Agacinko zmień ty lepiej przychodnie:wściekła/y: no chore babska!!! a poza tym to pozazdrościć takiego aniołka jak ty masz:-)
ja nie szczepiłam na rota:no: na pneumo też nie ale meningokoki mam w 6 miesiącu:tak:
Darunia mam nadzieję że dojechałaś do gina i wszystko w porządku:tak:
A tak poza tym to okazało się że mój synek jest uczulony na jabłka :szok:

Wiesz co Lorcia jak napisałaś o tej jesieni to i ja zauważyłam..że jest jakoś juz pochmurniej chłodniej. Brrr nie lubię takiej pogody bo wraz z nią mam odmienny nastrój, taki bardziej nostalgiczny.

dziewczyny umrę z bólu tego hemoroida, o którym wam pisałam. W środę mam wizytę u ginekologa to poproszęgo onamiary na dobrego chirurga albo proktooga. Czytałam dzisiaj że są cztery stadia hemoroidów to ja mam już trzeci:-(

Flexy trzymam kciuki za Majeczkę, może uda się szybciej gdzieś do neurologa dostać?

Magdziarko, spokojnie, ja pod koniec ciąży też byłam przekonana, że mam 3 stopień (chociaż dwóch wcześniejszych nie zauważyłam). Po porodzie miałam ich całą masę i dopiero ze 2 tygodnie temu zniknęły (a nic nie stosowałam :zawstydzona/y:)

a mała znów rozdrażniona :baffled: a najlepsze jest to, że nie mogę się cały dzień do naszego pediatry dodzwonić :no: jak nic dalej ją coś w brzuszku albo w tej okolicy męczy, biogaja już nie pomaga... czemu rzaden lekarz nie może stwierdzić co jest małej, tylko mówi, że wyrośnie z tego :crazy:

Marta obyś miała rację takiego dużego bolącego nigdy nie miałam..a mam od 7 lat( od Olka porodu) Zawsze jak dopuściłam do zatwardzenia to siępojawiały i chowały samoistnie teraz mimo stosowania srodków nie znikają..nie mogę chodzi...siadać..masakra taki ból.

Napisałam do Limby smska z pozdrowieniami od ciotek z BB. Napisała, że antybiotyk działa. i że nie trzeba podawać tlenu.Najprawdopodobniej w sobotę wyjdą do domku!

reklama
magdziarko współczuję hemoroida:baffled: ja po Karolu się wycierpiałam dosłownie 1.5 roku i latania po chirurgach:-( miałam nawet maści robione na zamówienie...mam nadzieję że przejdzie ci!!! mi bardzo czopki propolisowe pomogły:tak:
mata bidulko nawet nie wiem co ci napisać bo niestety nie znam się:-( ja za pewne szukałabym winnego w diecie:sorry2:

Do góry