reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Witwm dziewczynki ja tylko na chwilke nie wezcie mnie za wariatke albo panikare ale chyba cos sie dzieje o 6:45 obudzil mnie bol jak na @ i dalej trzyma wzielam prysznic zjadlam jeszcze troszke poleze i jade do szpitala dowiedziec sie co co i jak sama nie wiem czy to juz?dziwnie sie czuje ale moze panikuje wiec jesli wroce w dwupaku znaczy ze falszywy alarm wezme na wszelki wypadek kilka numerow i napisze pozniej do Was jakby mnie zostawili pozdrawiam Was wszystkie zycze milego dnia i trzymajcie kciuki:-);-):tak::-D:happy2:

reklama
A ja wczoraj wieczorem poczytałam sobie "język niemowląt" kiedyś Magdziarka podesłała plik i wierzcie lub nie ale stałam się spokojniejsza i zaczęłam troszkę rozumieć swoje dziecko. Jeszcze minie trochę czasu zanim na dobre poznam te jęki i płacze ale wewnętrznie tez stałam się spokojniejsza. :tak:
Milka trzymam kciuki za Olgę :-D będzie dobrze z tą krwią to dziwne bo ja mam A1 Rh +, a M 0 Rh - i mały nie miał żółtaczki (wypisali nas w 2 dobie).
Marlenko obyś już trzymała maluszka przy sobie kochana :-D
Mata a może prywatnie pójdziesz do tego pediatry skoro są takie problemy państwowo?

przy Karolu stosowałam zasady z tej książki do tego dokupiłam sobie "Język Dwulatka" super książki bardzo mi pomogły:tak:
przy Mikosiu czasami się nie sprawdza:sorry2:

Mata a może prywatnie pójdziesz do tego pediatry skoro są takie problemy państwowo?

Państwowo to nawet nie szukałam, tylko od razu prywatnie i właśnie tu takie problemy :szok: a co dopiero byłoby państwowo :eek:

a do lekrza muszę iść, bo mała coraz bardziej marudna i chcę się upewnić czy wszysko z nią dobrze.
Dziaisaj od 6 wojowała do 10:30. Przed chwilą padła w w ózku, ale śpi tak niespokojnie, że pewnie niedługo będzie pobudka... no i tylko cyca chciała, mimo, że mlekiem już się krztusiła i co chwilę się jej ulewało, herbatką pluła, smoczka nawet do buźki nie dała sobie włożyć...

reklama
Mata a co ostatnio jadłaś może jakieś owoce? Może ją boli brzuszek? Jeśli się nie dodzwonisz to jedź na ostry dyżur bo możesz odwodnić dziecko a wymioty podrażnią przełyk :tak:

Do góry