reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Darunia gratuluję pokaźnego synka!!!!!!!!!!!!!!!!!:-):-):-):-):-)
Jola trzymam kciuki!!!!!!!!!!!!!!!!!
Joaś nie gadaj głupot!!!!!!!ja urodziłam w maju czyli powinnam przenieść się do majówek:confused::rofl2:
Joaś Milka Marlena KRAAAAAAAAAAAAAAAAAA co by dziś ruszyło:tak:

reklama
Darunia ogromne gratulacje...synek juz napewno wynagrodzil to dlugie czekania:-)
Jolu trzymam mocno kciuki:tak:
Joas zwariowalas?? jakie pozegnac??niewazne kiedy urodzisz i tak bedziesz czerwcowka ale zycze i kracze na porod dzis:-) i Milce rowniez:-)
my wlasnie wrocilismy ze spacerku ...maly jeszcze troche spi w ogrodku...moze zdaze zjesc obiad...ma jakas faze dzis na karmienie co godzine ale po 10-15min...i proby przedluzenia tego nic nie daja...

Joas - pewnie ze nei pozegnac..to nie ma znaczenia
tyle tylko ze widze ze tematy beda rozbiezne - i na lipcowkach pewnie by bylo bardziej tematycznie - bo dziewczyny pisza ze juz sie pogoily i nie krwawia - a my tez nie - bo jeszcze nie zaczelysmy:-D i wszystko przed nami
wszystkie tematy szczepien i rozwoju maluszkow bedziemy mialy obcykane - bo my z konca:-D

Darunia, Almetka gratulacje!
Gratulacje dla tych mam którym nie pogratulowałam!:zawstydzona/y:
Jolu trzymam kciuki!
Joaś za Ciebie też( nie pisz głupot) i za Milke!

Cześć i czołem!
Behemociku ładny awatarek :-D a u nas zaginął podobny kotek
Aniknulka- to mój pięknisty mikołowski Behemott!

Darunia cieszę się razem z Tobą, gratuluję wyczekanego Bartusia!!!

Almetka- witaj! Tobie również gratulacje!

Jolka- kciuki zaciśnięte, czekamy na wieści!

Joaś, milkaa jak się wylogujecie do lipcówek, to już nie będzie ten sam czewcówkoland, zostańcie niezależnie od terminu, jednakże: KRA KRA KRA

My dziś też zaliczyliśmy pierwszy spacer!:-) Poza tym, że szew mnie rwał- sama rozkosz, Mała spała przez całe 40 minut, żadne wertepy w parku jej nie ruszyły, muszę ją powoli budzić, bo juz czuję mega ilość mleka.

Przekazuję smska od Głuszka, którego dostałam od Joanny, któa dostała go od Magdziarki ;-)

"Zostajemy jednak dłużej. Mały ma to zapalenie płuc. Normalnie zniosę tu jajo chyba. Najprawdopodobniej w czwartek wyjdziemy... Dobrze że chociaz warunki sa super w szpitalu, bo w innym bym się chyba wykończyła psychicznie. Na pocieszenie mogę powiedzieć że jak na razie mały tylko je i śpi i sadzi kupy. Zobaczymy co będzie potem... A je okrutne ilości jedzenia. Ale na szczęście smoczek kuma więc nie będzie problemu z flaszką. Hemoroid i krocze bolą dalej ale na szczęscie tylko jak chodzę. Jak leżę to nie boli"

Ostatnia edycja:
Darunia, Almetka gratulacje !!!!:-D
Jola trzymam kciuki :-D dziś już będziesz miała maluszka przy sobie

Mata a mnie tak dobrze pozszywali, że te rozpuszczalne jeszcze siedzą i je czuję a jak długo chodze to ciągnie :wściekła/y:

Głuszku życzę maluszkowi zdrowia :tak:

Aniknulka ja czuję tylko te zewnętrzne, wewnętrznych wcale :tak: coś tam mnie zakłuje, ale to nic w porównaniu z takim wrażeniem, że szew mi skórę przecina :baffled: ale już mi o niebo lepiej, bo dwa zewnętrzne już się rozpuszczają (dyndają mi dwie nitki między nogami, bo boję się je wyciągnąć :zawstydzona/y:) i zostały mi na dobrą sprawę jeszcze tylko 4 zewnętrzne :tak: (w sumie zewnętrznych mam 6, ale i cięcie było prawie na pół posladka :baffled:)

reklama
Ogromne gratulacje dla Daruuuni i Almetki brawo dziewczyny:-D:-D:-D:-D:-DDaruuunia ma dzidziulka w ostatni czerwcowy dzien prawdziwa dzielna czerwcoweczka:tak:
Czekam na wiesci od Joli i trzymam kciuki za dzidziusia:-)
Pozdrawiam Milkaaa Joas no dziewczynki chyba zostaniemy lipcowkami chyba ze?kto wie?:-DTrzymam kciuki mocno zacisniete za Misia Gluszka

Ostatnia edycja:
Do góry