reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
reklama
Joas - zostala nam juz tylko jedna babcia i jeden dziadek
tesciowa dzis konczy 60 lat :tak: tesc w podobnym wieku
mieszkaja 180 km od nas - wiec jak dziewczynki jada - i wracaja - tylko w weekendy - ich wakacje zatem na tygodnie trwaja
dziadkowie do nas chetnie przyjezdzaja i my tez dosc czesto jedziemy...dzieciaczki sa zzyte z dziadkami - choc bywa ze 3 mieiace sie nie widuja - Agata chodzi juz do szkoly - wiec wakacji byle kiedy zrobic im juz nie moge

No to fajnie, moja tesciowa- ma 70tke i mieszka od nas 400km... A moja mama nie czuje sie jeszcze "babcia". I nie czuje "powolania" babciowego. Ma 60tke.....

Dziewczyny witam o poranku!!! Mąż wyjechał do pracy o 4.00 i nie chciało mi się kłaść. Póki dzieci śpią zrobiłam pranie, umyłam naczynia, zanim drugie pranie się skończy prać postanowiłam usiąść chwilę przy kompie.

Julia świetnie cię rozumiem, bo ja też cały tydzień sama. Przez dzień jakoś sobie radzę bo zawsze przy trójce dzieci jest coś do zrobienia ale wieczorem...I ta odpowiedzialność za dom i dzieci...

Darunia trzymam kciuki!!!

Dziewczyny dziś 30 czerwiec!!! chyba nie chcecie zostać lipcówkami:-) KRA KRA KRA

Witam w ostatni dzień czerwca ;-) noc jako tako przespałam, teraz sie powoli zbieram bo za 10 minut wyjezdzamy- troszkę sie boję!!!!!!!!!!!!!!!!! Trzymajcie kciuki Kochane!!! mam nadzieje ze tym razem nie odeślą mnie z kwitkiem, w końcu kazali mi przyjechac na czczo :-);-) trzymam kciuki za Was wszystkie!!!! Powiadomie Was smsem co i jak! Buźka!!!! :tak::-)

DARUNIA trzymam kciuki :-D już dzis będziesz tulić maluszka przy piersi:-)
U mnie właśnie mały nakarmiony i śpi (pobudka za 2,5 godz na cyca) dzięki Bogu w nocy mogę troszkę odpocząć :tak: w dzień to ma teraz dwie akcje (10-14) i (19-22).
Dwupaczkom KRA KRA KRA

Daruuunia! Tak czy inaczej wrocisz juz z dzieciaczkiem! Trzymam kciukasy zeby szybko i latwo poszlo!
Marlena_nad - rozdwajaj sie! Bedziesz druga w dniu terminu po Behemottku!
A ja dzis mam to ktg... Stracilam "motywacje" do porodu.....

reklama
Do góry