reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Joas - taki dzionek jak masz jutro mialam caly marzec - jak wozilam dzieciaki do pracy meza - lecialam na jazdy i odboeralam dzieci...tylko ja busikiem z nimi smigalam - wiec Cie rozumiem i wspolczuje

przedostatnio bylam na KTG i wizycie u lekarza z obiema dziewczynami - kupilam Jagodzie piekne kolorowanki za 8 zl i nowe kredki aby miala zajecie - nie pokolorowala ani jednej strony - badziej interesowaly ja sprzety w gabinecie i odglosy serduszka Jagody:tak:

Milkaaa, ja tak z dzieciakami to cala ciaze zasuwam, ale w 41 tygodniu to mi juz sie nie chce, naprawde, nerwy mi puszczaja...
Jesli chodzi o ktg to nie mam szansy na to byc z dziecmi - w pokoiku 10mkw sa dwa lozka do zapisu ktg, nawet meza nie moze tam byc, niestety:-(. W izbie przyjec dzieciakow samych nie zostawie.

reklama
hej dziewczynki ja nadal 2 w 1 .
Darunia powiem ci tak ze aż ci zazdroszczę że swojego szkrabusia jutro przytulisz :zawstydzona/y: .trzymam za ciebie kciuki .
Dziś sie dowiedziałam ze moja ciotka wraca na porodówkę od 1 lipca do ostrołęckiego szpitala i tak w mysli teraz się modle żeby mały siedział do wtorku w brzuszku to nie będę musiała płacić położnej tylko ciotka przy mnie by była , mały dziś cały dziń chodzi mi po brzuchu jest taki nie spokojny moze dla tego ze i ja sie denerwuje.

Joas - jasne - rozumiem Cie, ja mam KTG u lekarza prywatnego - a przy zapisie towarzyszy mi jego corka ktora wszystkim steruje - wiec jak przyszly takie dwie sroki - co sie rzadko zdarza - miala pewnie ubaw
a ze Ci nerwy puszczaja - sie nie dziwie, latwo mi mowic bo ja od ponad tygodnia mam duzo spokoju - odkad wyslalam dzieci na wakacje, jestem wyciszonaa i czuje sie wypoczeta - mimo codziennego zasuwu na budowie - tylko bardzo za nimi tesknie - jak za dlugo o nich mysle...wiec nieporuszam tematu ;-)

Dzięki Dziewczyny za słowa otuchy i za jutrzejsze trzymanie kciuków!!!Dwupaki mam nadzije ze jak wróce ze szpitala to juz wszystkie bedziemy wypakowane!!!! Trzymam kciuki!!!
Coś mnie kręgosłup zaczął bolec bardzo... kurka wodna mam nadzieje ze to nie na poród :baffled: dopiero by było :no:
Idę sie położyc- postaram sie jutro wpasc przed szpitalem na forum ;-) a teraz życzę wszystkim przespanej i wyspanej nocki!!

Milkaaa, nam sie jeszcze nie zdarzylo zeby ktos zabral dzieci z domu na 1 dzien wiec wogole nie wiem co to znaczy "zatesknic" za dziecmi :tak:. Czasami z M sie smiejemy ze "wsadzimy je do klatki i uciekniemy na jeden dzien":-D. Zeby "posluchac swoich mysli"......

Daruuunia, moze to i dobrze co by naturalnie sie odbyl? Tak czy siak odpoczywaj tej nocy na ile mozesz - jutro Twoje zycie sie juz zmieni:tak::tak::tak:....
Jola, dowcipnis ten Twoj maz... Moze sam zrobi szpagacik a Ci od patrzenia na niego rozwarcie sie zrobi - ze smiechu:-D:-D

Daruuunia, moze to i dobrze co by naturalnie sie odbyl? Tak czy siak odpoczywaj tej nocy na ile mozesz - jutro Twoje zycie sie juz zmieni:tak::tak::tak:....
Jola, dowcipnis ten Twoj maz... Moze sam zrobi szpagacik a Ci od patrzenia na niego rozwarcie sie zrobi - ze smiechu:-D:-D
buhahahaha
i w tym momencie - gdyby rozwarcie zalezalo od smiechu - mialabym juz pelna dziesiatke :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Joas - moje dziewczynki jezdza czesto do babci - Jagodka w zeszlym roku zadebiutowala -miala 20 miesiecy- zaczelismy od 1 tyg - najdluzej byla 3 tyg - byla juz na "wakacjach" z 5 razy - babcia chetna i one tez. Napewno dzieki temu ze zawsze jest tez agata - jest jej latwo - bo ma namiastke domu u babci. Jestem spokojna dzieki temu - bo wiem ze jest happy - i ja z malymi wyjatkami gdy tesknie - tez :-D

reklama
Milkaaa, daleko macie babcie? W jakim jest wieku? U nas trudna sprawa z opieka nad dziecmi, niestety... Dzieci widuja babcie raz na 3 miesiace - jak my zawieziemy a jak nie zawieziemy to nie widza, wiec nie sa zzyte, niestety

Do góry