reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
reklama
Kasiau to i ja trzymam kciuki żeby u Ciebie sie dzisiaj zaczęło i żeby było szybko i bezboleśnie :-) może znowu sie posypie kilka dziewczyn naraz jak juz jedna zacznie i może ja sie załapie :tak:
Wyobraziłam sobie opisywaną przez Was Magdziarke- humor mi sie troszkę poprawił :-)

Madziu widzisz ja taka dzielna kobitka , ze nie chcem tego zzo. To dlatego ze dwa porody przeżyłam bez żadnego wspomagania i znieczulenia i też ten tak chciałam.
Ech już mi się wszystko w głowie miesza, jutro pewnie nagle podejmę decyzje, bo może szyjka jest zamknięta i nie będzie zadnego wywoływania.

Azile jakoś to będzie może lepiej nie planowac.

Dziewczynki przekopałam z grubsza posty. I tak na poczatku dziekuję z agratulacje i wszystkie ciepłe słowa.:-)

dalej ...Gratuluję Rozdwojonym mamuniom. I podziwiam Limbę za ten sperexpress:-D

ja mam doła okropnego...................jestem tkliwa płaczliwa ale co za tym idzie romantyczne piszemy z mężem romantyczne smski i zycie mi się znów wydało piekniejsze(chociaz było piękne) Antoś wniósł powiew świeżości do naszej rodzinki....ehhhhhhh jest cudnie chce do domu.

jednym tchem opisałam swój poród ale bardzo chaotycznie . POzdrawiam i zmykam bo i tak Antos dał matce godzine eolnego - a ja zamiast spać szaleję na bb..ale mąz mi zrobił niespodziankę przynosząc kompa.

Madziu bardzo sie cieszę twoim szczęściem. Jak dobrze że takie maleństwo wniosło do was jeszcze więcej słońca.

Witam wieczorowa poroa! wlasnie wykapałam mala i sobie teraz papusia butle:-D a ja nadrabiam.

Wlasnie tez dzis o Marcie myślałam. Ciekawe jak tam u niej.:confused:

to ja się też chce załapac na ten wysyp. Moze ja zapoczątkuje? Brzuch mi się stawia od 19 ale nieregularnie. Z racji tego że mam tak od 3 tygodni nie nakręcam sie. Ale prznajmniej objawy wróciły bo cisza była u mnie okrutna. Już chyba wolę żeby mi się brzuch stawiał bo wtedy wiem ze pracuje....

Azile jak dwoje rodziłaś 2-3 dni po terminie to ja bym poczekała - jak przyjedziesz z rozwinięta akcją porodową to nikt cię nie odeśle. Szczególnie ze 3 dziecko!!!! no chyba ze ci lekarz jutro powie ze szyja w pełnej gotowosci. Ale wtdy bym też sobie dała właśnie te 3 dni po skoro tak wszytskie pociechy wychodziły.

Ja to nawet nie wiem ile po się powinnam nastawiać bo skoro nawet oksytocynka mnie nie ruszła po 9 dniach i dopiero druga po 11 to chyba się musze nastawić ze te 11 trzeba odbębnić i dopiero wtedy mogę na coś liczyć....

Dziewczynki u mnie wszystko przeszło , poszłam sie wykąpać , poleżałam i akcja się zakończyła zanim się na dobre zaczęła , cóż , może jutro jak będę w szpitalu na ktg to się coś rozkręci ? :-):-):-)ale jajka a już myślałam :-):-):-)dzidzia robi zmyłki

reklama
Głuszku dzięki za podpowiedz. Ja tak na spokojnie to przemyślałam i jeżeli jutro nic samo sie nie będzie działo to poczekam. Tylko muszę sie dowiedzieć kiedy doktorek będzie miał dyżur w szpitalu.

Kasiu pewnie top seria skurczy przepowiadających. Ja teraz też kilka miała i znowu cisza. Teraz za to dzidzia szaleja w brzuszku.

Właśnie mi sie tak brzuch stawia tak jak pisze Głuszek tylko ze to mnie prawie nie boli:baffled:

Do góry