reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
reklama
Aniu nie wiem jak to będzie ale mam takiego cykora że czasmi aż płacze nie wiem jak ja urodzę taki ból , jak tylko mnie głowa lekko zaboli to odrazu tablete łykam a tu coś takiego mnie czeka :-:)-(
Jutro zmywam paznokcie !!:)

szczezre wam powiem ze już bym sie drugi raz nie zgodziła na wowałnie przy zamkniety ujściu - nigdy przenigdy!!!! Co innego oksy jak masz już skurcze i trzeba trochę podkręcić akcję. Tak jak u Lorci - godzinka i hop.
Ale ja na drugi raz nie chcę oksy bez akcji porodewej - wolałabym mieć cesarkę - naprawde. Nie chce was straszyć ale naprawde.

Jolcia myślę, że nie będziesz miała do tego głowy i będziesz myslała tylko o tym żeby maluszek już był na Twoim brzuszku :tak:
Chyba każda z nas troszkę się boi tego bólu. Ja ogólnie nie boję sie porodu tylko martwią mnie te skurcze po oxy

Jola położna mówiłą nam o paznokciach u rąk - nic nie mówiła o nogach więc może nie musisz zmywać

szczezre wam powiem ze już bym sie drugi raz nie zgodziła na wowałnie przy zamkniety ujściu - nigdy przenigdy!!!! Co innego oksy jak masz już skurcze i trzeba trochę podkręcić akcję. Tak jak u Lorci - godzinka i hop.
Ale ja na drugi raz nie chcę oksy bez akcji porodewej - wolałabym mieć cesarkę - naprawde. Nie chce was straszyć ale naprawde.
nie wiem ale ja to chyba spanikuje :szok: na pewno spanikuje

reklama
Do góry