reklama
J
Jola244
Gość
Aniu proszę nie strasz bo ja dziś jestem po takich skurczach i po chyba dziesięciu tel do ginka ze to co jeszcze napisałaś to załamało mnie totalnie :--(
agusia04
Czerwcowa mama'08
Lilianko życzę Ci szybkiego powrotu do zdrówka. trzymaj się dzielnie. Jestesmy z tobą
Daruunia, Pestka330, patyk83 gratuluję udanej wizytki u doktorka. Maleństwo już duże:-)
Lorcia, Snoopy cieszę się razem z Wami, że już jesteście w domkach ze swoimi pociechami.
Joanna trzymam kciuki żeby wody się unormowały i żebyś mogła wrócić do domku. Najważniejsze, że jesteś pozytywnie nastawiona. A to podstawa.
Kasiu śliczne laurki podarowała Ci córcia. Naprawdę artystka mała Ci rośnie
Daruunia, Pestka330, patyk83 gratuluję udanej wizytki u doktorka. Maleństwo już duże:-)
Lorcia, Snoopy cieszę się razem z Wami, że już jesteście w domkach ze swoimi pociechami.
Joanna trzymam kciuki żeby wody się unormowały i żebyś mogła wrócić do domku. Najważniejsze, że jesteś pozytywnie nastawiona. A to podstawa.
Kasiu śliczne laurki podarowała Ci córcia. Naprawdę artystka mała Ci rośnie
Lilianko trzymam kciuki kochana za Ciebie i maleństwo. Będzie dobrze
Ja 29 lat temu będąc miesięcznym wcześniakiem zostałam zarażona ropą którą ściągnęli z pośladka mamy (pielęgniarka zrobiła źle zastrzyk - jej cioteczna siostra) miałam 3 transfuzje nie dawali mi szans a teraz taaaaaka kobita i na dodatek z brzuchem
Ja 29 lat temu będąc miesięcznym wcześniakiem zostałam zarażona ropą którą ściągnęli z pośladka mamy (pielęgniarka zrobiła źle zastrzyk - jej cioteczna siostra) miałam 3 transfuzje nie dawali mi szans a teraz taaaaaka kobita i na dodatek z brzuchem
J
Jola244
Gość
no tak ale dlaczego oni się tak czepiają tych pomalowanych paznokci bo nie bardzo rozumiem tego
agusia04
Czerwcowa mama'08
Oczy obowiązkowo zamknięte tak mi mówił lekarz przy pierwszym porodzie - z wielu powodów . Nie chodzi tutaj tylko o pękanie naczynek, ale o możliwość odklejania się siatkówki podczas wysiłku, parcia. No i obowiązkowo broda do klatki piersiowej . A może coś się przez te 7 lat zmieniło!
Raczej nic się nie zmieniło. Mi też kazali przeć z zamkniętymi oczami z wyżej wymienionych powodów. Zresztą bardziej naturalne jest mrużenie oczu przy wysiłku.
J
Jola244
Gość
tak tak Aniu ale już nie ługo nie będzie tego brzuszkaLilianko trzymam kciuki kochana za Ciebie i maleństwo. Będzie dobrze
reklama
Jolciu skarbie przepraszam nie chciałam w nikim wzbudzać strachu pisałam tylko o swoich wątpliwościach, ale jak tak patrze na malństwa Snoopy i Lorci to myślę, że zapomnę o oxy i tym wszystkim co związane z porodem będę się cieszyć maluszkiem
Podziel się: