reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Ja też nie mam pomalowanych paznkoci - w szpitalu nie wolno mieć.
Wiecie co - zaczęłam się bać tej oxy - że to tak po niej boli, a ja raczej kiepsko znoszę ból:no::wściekła/y::no:

reklama
Aniu proszę nie strasz bo ja dziś jestem po takich skurczach i po chyba dziesięciu tel do ginka ze to co jeszcze napisałaś to załamało mnie totalnie :-:)-(

Lilianko życzę Ci szybkiego powrotu do zdrówka:tak::tak::tak::tak:. trzymaj się dzielnie. Jestesmy z tobą:tak::tak::tak:

Daruunia, Pestka330, patyk83 gratuluję udanej wizytki u doktorka. Maleństwo już duże:tak::-)

Lorcia, Snoopy cieszę się razem z Wami, że już jesteście w domkach ze swoimi pociechami.

Joanna trzymam kciuki żeby wody się unormowały i żebyś mogła wrócić do domku. Najważniejsze, że jesteś pozytywnie nastawiona. A to podstawa.
Kasiu śliczne laurki podarowała Ci córcia. Naprawdę artystka mała Ci rośnie:tak::tak:

Lilianko trzymam kciuki kochana za Ciebie i maleństwo. Będzie dobrze:tak:

Ja 29 lat temu będąc miesięcznym wcześniakiem zostałam zarażona ropą którą ściągnęli z pośladka mamy (pielęgniarka zrobiła źle zastrzyk - jej cioteczna siostra) miałam 3 transfuzje nie dawali mi szans a teraz taaaaaka kobita i na dodatek z brzuchem:-D

Oczy obowiązkowo zamknięte tak mi mówił lekarz przy pierwszym porodzie - z wielu powodów . Nie chodzi tutaj tylko o pękanie naczynek, ale o możliwość odklejania się siatkówki podczas wysiłku, parcia. No i obowiązkowo broda do klatki piersiowej . A może coś się przez te 7 lat zmieniło!

Raczej nic się nie zmieniło. Mi też kazali przeć z zamkniętymi oczami z wyżej wymienionych powodów. Zresztą bardziej naturalne jest mrużenie oczu przy wysiłku.

Lilianko trzymam kciuki kochana za Ciebie i maleństwo. Będzie dobrze:tak:

Ja 29 lat temu będąc miesięcznym wcześniakiem zostałam zarażona ropą którą ściągnęli z pośladka mamy (pielęgniarka zrobiła źle zastrzyk - jej cioteczna siostra) miałam 3 transfuzje nie dawali mi szans a teraz taaaaaka kobita i na dodatek z brzuchem:-D
tak tak Aniu ale już nie ługo nie będzie tego brzuszka :-D

reklama
Jolciu skarbie przepraszam nie chciałam w nikim wzbudzać strachu pisałam tylko o swoich wątpliwościach, ale jak tak patrze na malństwa Snoopy i Lorci to myślę, że zapomnę o oxy i tym wszystkim co związane z porodem będę się cieszyć maluszkiem:-D

Do góry