reklama
magdalenkakol
Fan(ka)
Ja sie dzisiaj umowilam na wizyte na 17,50 zobaczymy co tam w trawie piszczy a raczej w brzuszku i czy ten moj maly chce juz wyjsc czy nie.
kasiau30
Czerwcowa mama'08
Moja siostra nie zamknęła oczu podczas porodu i miała w oczach nie białka tylko czerwonka i cała była popękana na buzi - naczynka. Mam nadzieję że się to nam nie przydarzy. Jeśli się będziecie z tym czuły lepiej zawsze można kosmetyki wziąć na wszelki wypadeczek.
Ja już jakiś czas temu obcięłam sobie paznokcie bo raczej nosiłam dłuższe i nawet już się przyzwyczaiłam przed chwilką zrobiłam sobie na nogach frencza i też już o wiele mi lepiej.
Ja już jakiś czas temu obcięłam sobie paznokcie bo raczej nosiłam dłuższe i nawet już się przyzwyczaiłam przed chwilką zrobiłam sobie na nogach frencza i też już o wiele mi lepiej.
reklama
Wilmek takich ramiączek zatrzesienie w Georgu,Ethel Austin i Primarku.Za funt mas zdwie pary,jakies bajeranckie z brokatem,super wzmacniane -max 3f.
Ja do szpitala zabieram wode w sprayu,antyperspirant,perfumke,balasam do ciała,tusz do rzęs,puder w kulkach
Ja do szpitala zabieram wode w sprayu,antyperspirant,perfumke,balasam do ciała,tusz do rzęs,puder w kulkach
Podziel się: