reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Ania :-) w UK tez nie nacinaja chyba ze jest taka potrzeba to wtedy pytaja czy to zrobic..tak mowila polozna jak zapytalam...nie wiem co lepsze naciecie czy pekniecie ale nacinanie "odgornie " nie wydaje mi sie dobrym pomyslem...

reklama
Madziarka śliczny brzuszek, tak jak pisałam kiedyś: możesz i możesz chodzic cały czas w ciązy:tak::tak::tak:
bardzo ladnie wyglądasz:-)

Magdziara fajna sprawa te wstawki tylko czy ja kupie taki wynalazek w tej nieszczesnej Anglii oni nawet ramiaczek silikonowych nie maja :-p

No no Madziu superowe mieszkanko i takie zgrabiutkie :-)
Dziewczynki też macie super brzuszki :-)

Ja sie dzisiaj umowilam na wizyte na 17,50 zobaczymy co tam w trawie piszczy a raczej w brzuszku i czy ten moj maly chce juz wyjsc czy nie.

Moja siostra nie zamknęła oczu podczas porodu i miała w oczach nie białka tylko czerwonka i cała była popękana na buzi - naczynka. Mam nadzieję że się to nam nie przydarzy. Jeśli się będziecie z tym czuły lepiej zawsze można kosmetyki wziąć na wszelki wypadeczek.
Ja już jakiś czas temu obcięłam sobie paznokcie bo raczej nosiłam dłuższe i nawet już się przyzwyczaiłam przed chwilką zrobiłam sobie na nogach frencza i też już o wiele mi lepiej.

reklama
Wilmek takich ramiączek zatrzesienie w Georgu,Ethel Austin i Primarku.Za funt mas zdwie pary,jakies bajeranckie z brokatem,super wzmacniane -max 3f.

Ja do szpitala zabieram wode w sprayu,antyperspirant,perfumke,balasam do ciała,tusz do rzęs,puder w kulkach

Do góry