reklama
ja chyba tez wezme jakis tusz i puder..nie zajmuja duzo miejsca a jak przed wyjsciem troche "poprawie" buzke to lepiej sie poczuje
mi tez polozna powiedziala ze po skonczonym 37tyg juz moge spokojnie rodzic kiedy chce wiec czekam...
aha mam pytanko..kupowalyscie biustonosze do karmienia ?? jesli tak to jaki rozmiar? taki pasujacy teraz czy? bo dostalam ostatnio ulotke w mothercare zeby kupic jeden rozmiar mniejszy pod biustem a miseczke jeden lub dwa wieksza i zglupialam i nie kupilam nic :-(
mi tez polozna powiedziala ze po skonczonym 37tyg juz moge spokojnie rodzic kiedy chce wiec czekam...
aha mam pytanko..kupowalyscie biustonosze do karmienia ?? jesli tak to jaki rozmiar? taki pasujacy teraz czy? bo dostalam ostatnio ulotke w mothercare zeby kupic jeden rozmiar mniejszy pod biustem a miseczke jeden lub dwa wieksza i zglupialam i nie kupilam nic :-(
agusia04
Czerwcowa mama'08
Dziękuę za komplemenciki dla mojego brzucholka
Dziewczyny Wy tez macie śliczniutkie domeczki. :-)
Dziewczyny Wy tez macie śliczniutkie domeczki. :-)
ja troszeczkę z innej beczki, nie koniecznie o makijażu:-)
rozmawiałam ostatnio z koleżanka która miszka we Francji, urodziła kilka dni temu:-):-):-)czy wiecie ze tam prawie nikogo nie nacinają i nikt nie pęka
a w Polsce nie spotkałam ze swoich znajomychy mam, które nie były nacięte
czu myślicie że to jest wygodnictwo położnych i lekarzy
rozmawiałam ostatnio z koleżanka która miszka we Francji, urodziła kilka dni temu:-):-):-)czy wiecie ze tam prawie nikogo nie nacinają i nikt nie pęka
a w Polsce nie spotkałam ze swoich znajomychy mam, które nie były nacięte
czu myślicie że to jest wygodnictwo położnych i lekarzy
reklama
agusia04
Czerwcowa mama'08
Ja jakoś do tej pory nie zastanawiałam się nad kosmetykami. Nawet nie myślałam żeby spakować bo w sumie jak Kasia napisała ze szpitala do autka i poźniej tylko do domku. Z Kacprem przez kilka dni to byłam tak wykończona, że nawet nie w głowie mi było malowanie. ale jeszcze się zastanowię
Podziel się: