reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Ja jeszcze z prasowaniem jestem w proszku ale wygoliłam się pod pachami i nóżki a M pomógł no wiecie gdzie bo brzuszek przeszkadzał i czuję sie o wiele lepiej taka jakaś bardziej zadbana;-) poza tym może jutro siądę przed Tv i troszke przeprasuję.

Zastanawiam się tylko czy jeszczez raz nie przeprać ciuszków bo prałam je tylko raz. Jak myślicie?
Aniknulko ja pralam i prasowalam tylko raz wszystko mam po lewej stronie i juz nie chce mi sie robic tego jeszcze raz,pozdrawiam:-)

reklama
A już myślałam Iwosz, że Bogna tak spać nie daje i nie masz siły przed kompem siedzieć :sorry2: czekam z niecierpliwością na fotki i relacje :tak:

ja wczoraj wzięłam 4 magnezy a dziś też 4 i jak na razie nie postawił mi się brzuch ani razu. I fajnie bo tak trudno mi funcjonowac ze stawiającym sie brzuszkiem. Najgorzej to sikanie. Wysikam sie a za pół godziny znowu mi ise chce. Dziś w nocy byłam tylko raz o 4 ale poszłam spać o 24.30 a wstałam o 7.30 wiec sikam w nocy co 3,5 godziny ;-)

O Iwoszku fajnie że wróciłaś - opisz nam wszytskoi czekamy na zdjęcia!!!!
Magdziarko super że już w domu - ucałuj ode mnie i od Marysi Olka!!!!
Natunia Kasia ma rację - kazda ciąza jest inna

tak na szybko :)

dsc0121uq4.jpg

dsc0108pb1.jpg

Ale dzisaj na uczelni ubaw miałam. Pojechałam na chwilkę porozmawiać z moim promotorem, że będę się bronić we wrześniu, bo teraz pewnie i tak nie uda mi się wszystkiego pozaliczać, więc nie ma sensu żebym teraz prace oddawała. A mój promotor z przerażeniem w oczach mówi, żebym sie pracą nie przejmowała, bo teraz mam się dzickiem martwić itp. w sumie to wyszło tak, że juz na porodówkę mnie odsyłał jak zobaczył mój wielgachny brzuch :-D:-D:-D
No i oczywiście się wkurzyłam, bo wysłałam priorytetem pracę 2 tyg. temu i jeszcze nie doszla :angry::angry::angry: to po cholerę tak się nią stresowałam i całymi dniami pisałam :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: muszę zadyme na poczcie zrobić :crazy: dobrze, że mąż zna kierowniczkę, to ruszy tam gdzie trzeba ;-):tak:

Mnie w czasie obiadku zaatakowały jakieś bolesne skurcze... :/ ale na szczecie juz przeszło! Teraz biodra mnie rwą strasznie, w ogole w srodku jakby cos mnie rozrywało...:/ codziennie rano tak mam jak wstaje, ehhh... .
To sikanie to jest najbardziej meczace... w ciagu dnia srednia co 15 minut musze odwiedzic wc, a wnocy to tak co 2 godziny wstaje... taki chodzący trup, ciekawe za ile miesiecy prześpię całą noc:p Czy w ogole kiedykolwiek to nastąpi;)

reklama
Iwoszku córunia przecudana.....etc....jak miłopopatrzeeć na taki obrazek:-):-):-):-):-)ach jak piękana
Madziarko super ze jesteś w domku:-D ucałuj swojego Olka i trzymajcie sie dzielnie:happy::happy::happy:

Do góry