reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Natunia ja tez nie mam żadnych objawów a termin na 16 stego więc widocznie tak musi być i nasze maluchy dadzą nam znać jak przyjdzie pora. Nie wszystkie mamy mają takie same objawy. Ja w poprzedniej ciąży nie miałam żadnych i w zasadzie nagle dostałam skurczy :-)
Madziu dobrze że już w domku w komplecie :-)

reklama
U mnie jak pogoda jest kiepska to mała się wierci jak szalona.
Dziś tez kopie od rana ale na dworze niezbyt t ciekawie. Zachmurzone niebo ale ciepło

Moja mala wierci sie i kopie od momoentu, kiedy sie obudziła... a budzi sie razem ze mna:) Boli okropnie jak walnie w bok, albo za mocno chce noge wyprostować;) ale to dobrze.. niech bryka :) U nas cos zbiera sie na deszcz, ale małej w brzuszku chyba dobrze;)

witajcie babeczki :-)nie miałam dostępu do netu - postaram się wszystko nadrobic wieczorem i wkleic zdjęcia :-)

Dziewczynki czasami jak mama ma niskie cisnienie(spowodowane przez pogode np)dzidzia tez jest spokojniejsza i ospala,a czy moze wiecie kiedy malenstwo musi sie odwrocic,bo ja ciagle czuje kopniaki w dole lub w boku nigdy u gory,polozna mowi ze dzidzia ma jeszcze czas.:-)

reklama
magdziarko-to super,ze juz jestescie razem i Olek lepiej sie czuje!Odpoczywajcie!:-)
iwoszku-czekamy,czekamy,czekamy-na fotki malej Bogny i Twoja relacje z porodu!:-)
marlena-ja mieszkam w Belgii i to wlasnie tu takie piekne,choc troche kosztowne zwyczaje:-)

Do góry