reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Ja też nosze mała Fasoleczkę. Od piątku potwierdzone testem... do lekarza sie wybieram. Przyliżony termin to 21-22 czerwiec.

Tak bardzo sie cieszę :-D To już druga moja ciąża. Mam w domku ślicznego synka 5,5 letniego Igorka.

reklama
Witajcie!
Agsno trzymam mocno kciuki za Twoje dzieciątko nie martw się i uważaj na siebie, wszystko będzie dobrze...Ja biore tylko folic, a dzisiaj sobie kupiłam lek homeopatyczny na mdłości vomitusheel i len mielony z którego pije się herbate na zaparcia...
Giza ja też się ciesze z ciąży bo córka skończy w listopadzie sześć lat i ona chce siostre, mąż chce syna, a mi się wydaje, że bedzie dziewczynka ale fajnie by było gdyby był chłopak jednak najważniejsze jest zdrowie dziecka, a nie płeć.

Szwarou do 3go m-ca nie powinno się nic przyjmować, paracetamol jest dość bezpieczny, ale niestety tu odpada. w pierszym trymestrze jeśli są wskazane jakieś leki to tylko te, które przepisze lekarz, i z tego co wiem, przepisze jeśli istnieje zagrożenie zdrowia lub życia

Mozna, ja bralam bo strasznie mnie mecza bole glowy. Bralam tez pare razy w pierwszej ciazy. Oczywiscie nie nalezy przesadzac, ale co jakis czas mozna wziasc bez obaw!:tak: I tylko paracetamol nic innego.

reklama
Do góry