reklama
Zuz-Inka
MAMA NA PEŁNY ETAT
Tak jak napisała Lorcia młode ziemniaki NIE bo powodują kolki!!! Ja już odważyłam się zjeść panierowanego schabowego, serek z cebulką, maliny. Jem jogurty ale z nabiałem i jajkami nie eksperymentuję. Wolę dmuchać na zimne.
A co do diety bezmlecznej to przy Krzyśku jadłam nawet płatki z mlekiem...na jego mleku
A co do diety bezmlecznej to przy Krzyśku jadłam nawet płatki z mlekiem...na jego mleku
magdziarko, na czym polega schab z wody?żeby nie gotować dwóch obiadów robię tak:
Rodzina schoboszczaka smażonego ja schab z wody z marcheweczką.
Rodzina mielone ja putpety w sosie własnym z koperkiem
Zupy praktycznie każdą( oprócz wzdymających) ale bez smietany
Piers z kurczaka z wody i z piekarnika z warzywami
Pierś z kurczczka w kosteczkę lub paseczki w sosiku
Dania jem z ryżem i makaronem
Nie jem naleśników bo mleko i jajo. nie jem gofrów bo jak wyżej, nie jem jajecznicy,
Behemotku chyba chodzi o schab gotowany w wodzie troszku osolonej z marchewką:-)
ja dodaje całą włoszczyznę tnę mięso na kawałki i tak sobie je pichcę później lekko zaklepuję maką i sos gotowy
wilmek ja od samego początku piję kawę-słabą i bez mleka jakoś małemu nic nie jest
ja dodaje całą włoszczyznę tnę mięso na kawałki i tak sobie je pichcę później lekko zaklepuję maką i sos gotowy
wilmek ja od samego początku piję kawę-słabą i bez mleka jakoś małemu nic nie jest
mata-kow
mama do kwadratu :)
A ja chyba mogę jeść wszystko, bo byłam prawie tydzień na diecie i żadnej różnicy nie widzaiłam jajko juz w szpitalu dostałam, a w domku zaszalałam z jajecznicą do tego był juz por, soja, schaboszczak smażony boję się i jeszcze nie jadłam typowo wzdymających potraw no i słodyczy z czekoladą, ale pomalutku ;-) no i jadłam już kilka ciast :-)
najważniejszy chyba umiar...
najważniejszy chyba umiar...
Jotemka
Fanka BB :)
Dziewczyny,
obiecalam swego czasu troche przepisow. Chcialam przekopiowywac z innego forum, ale stwierdzilam, ze lepiej bedzie wkleic link. Tym bardziej, ze to watek zarchiwizowany, a ja korzystalam z tych przepisow juz 4 lata temu!!! Na szczescie mialam dodane w "ulubionych":
Alergie - Forum dyskusyjne | Gazeta.pl
Duzo ciekawych przepisow, niektore juz przydatne, inne beda za jakis czas. A przepis na bananowe ciasto i na piernika z jablek wkleje za moment....
obiecalam swego czasu troche przepisow. Chcialam przekopiowywac z innego forum, ale stwierdzilam, ze lepiej bedzie wkleic link. Tym bardziej, ze to watek zarchiwizowany, a ja korzystalam z tych przepisow juz 4 lata temu!!! Na szczescie mialam dodane w "ulubionych":
Alergie - Forum dyskusyjne | Gazeta.pl
Duzo ciekawych przepisow, niektore juz przydatne, inne beda za jakis czas. A przepis na bananowe ciasto i na piernika z jablek wkleje za moment....
reklama