Indiazulualfa
Fanka BB :)
Pewnie, że będzieJa idę 7.11 to będzie 6+2 mam nadzieję, że już będzie serduszko..
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Pewnie, że będzieJa idę 7.11 to będzie 6+2 mam nadzieję, że już będzie serduszko..
Ja!@Ela82.
@Szarli
@Gwen89
@prettyinflowers
@Natalia.99
@CaroShell
@ana90
Wysyłam listę do moderatorki, ktoś jeszcze?
Wysłałam listę razem z Tobą na niej
Ja nie mam i pewnie długo jeszcze nie będzieAle jesteście szybkie ja pierwszą wizytę mam dopiero we wtorek, a wy już macie imiona wybrane
jak już go trzymamy to też się martwimy czy najedzony, czy brzuszek nie boli i inne milion wątpliwości. Rodzicielstwo to ciągle zmartwienia ale i tak radość i miłość to wynagradzająChyba to naturalne, że się martwimy o dzidziusia dopóki nie trzymamy go w ramionach.
na mnie tabletki nie działają. Wymiotuje nawet po nich. A jak nie wymiotuje i nie mam mdłości to też jestem głodna, ale na nic nie mam ochoty. Jem ile muszę a potem większość i tak wraca.U mnie z zapachami z jednej strony nie jest zle, ale z drugiej jak już coś mi zaśmierdzi, to tragedia mój mąż właśnie robi przegląd i czyści lodówkę, bo rano jak otworzyłam coś mi tak zaśmierdziało, ze dzisiaj znowu leżę i zdycham już mam dość tych mdłości odliczam dni do końca 12 tyg, mam nadzieje ze faktycznie wtedy przejdzie… dostałam od lekarza tabletki na receptę na mdłości i niby pomagają, tylko wtedy mi się włącza straszliwy głód, a nie mogę go niczym zaspokoić, bo na nic nie mam ochoty do jedzenia, wiec z dwojga złego chyba wole mdłości niż ten tragiczny głód. Tez tak macie?
ja bym chciała albo Julkę albo Adasia, ale mąż się nie zgadza miał być Hubert albo Anastazja, ale szwagierka zgarnęła Anastazję a brat HubertaKto tak jak ja ma już imiona wybrane?
Jeszcze pęcherzyka nie ma ale już czekam na swoją Basię, Hanię albo Julka
nie cały czas, ale już kilka dni takich miałam. Np wczoraj oglądaliśmy najlepszych tancerzy z Mam talent z całego świata i była grupa, która tańczyła do dźwięku serca dziecka z usg i mąż marudził że tego nie rozumie, że to głupie i wgl a ja ryczałam jak bóbr i nie mogłam się odezwać żeby mu wyjaśnić co to za "durna muzyka" I zanim się zorientował że ryczę to się smial jak pokazali na widowni że jakas babka płacze i "że jakie to głupio zmatowane, bo przecież nikt do tego by nie ryczał"Dziewczyny a czy Wy jesteście też takie rozchwiane emocjonalnie ? Ja od wczoraj to z byle powodu bym ryczała, dzisiaj już chyba z 3x beczałam
do spania to ja polecam takiego "wała" ja mam coś takiego tylko ze beż tego wiązania, ale to do spania. W pierwszej ciąży dostałam literkę C i mi się nie sprawdziła i dodatkowo się podarła dość szybko. Natomiast do karmienia to tylkowy rogal do karmienia np z ikea tylko ze dla mnie musiał być dość duży i twardy żeby mi się w tym dziecko nie zapadało. No ale to moje preferencje.Jaki kształt Rogala polecacie ?