reklama
bleucoco
Fanka BB :)
Jest OK, ja w pierwszej ciąży czułam się super! Teraz od pozytywnego testu jest ok, zobaczymy jak będzie dalejJa się zaczynam stresować, bo wizyta się zbliża (sobota). Coraz bardziej martwi mnie to, że tak dobrze się czuję Mam tylko takie momenty, że mnie w żołądku pokręci, chwilę głową pobili i zaraz jest ok.
Natalia.99
chyba byłyśmy na jednym forum razem u mnie córka ostatecznie wyszła ostatniego październikaCześć dziewczyny! Nie śmiało się z Wami witam jestem 10/11 dni po owulacji i dziś trzy testy ciążowe wyszły pozytywne . Betę dziś zrobiłam i czekam na wyniki .
Mam już synka z października 2021 oraz straconego synka z 8.06.2023
Mam nadzieję że teraz będzie wszystko dobrze
rozpuszczalna30
U nas byli właśnie w niedzielę. Narazie o ciąży nikomu nie mówiliśmy. I teściowa, że kuzyn mojego męża będzie miał 4 dziecko, że jego żona jest w ciąży i że my też powinniśmy się postarać bo mam dwóch chłopców a przydała by się dziewczynkaEh te teściowe mają zawsze takie wyczucie czasu Trzymaj się jakoś, przetrwaj
rozpuszczalna30
Będzie dobrze ja w pierwszej ciąży nie miałam żadnych objawów po za brakiem miesiączkiJa się zaczynam stresować, bo wizyta się zbliża (sobota). Coraz bardziej martwi mnie to, że tak dobrze się czuję Mam tylko takie momenty, że mnie w żołądku pokręci, chwilę głową pobili i zaraz jest ok.
Wiola.G1234
nie dołączałam do październikowego forum wtedy forum mało mnie interesowałochyba byłyśmy na jednym forum razem u mnie córka ostatecznie wyszła ostatniego października
Sanderson
Jest OK, ja w pierwszej ciąży czułam się super! Teraz od pozytywnego testu jest ok, zobaczymy jak będzie dalej
Ja w pierwszej też w miarę spoko się czułam, ale pamiętam że mdłości trochę męczyły. Tylko nie wiem kiedy dokładnie się to zaczęłoBędzie dobrze ja w pierwszej ciąży nie miałam żadnych objawów po za brakiem miesiączki
Sanderson
A co jak znów chłopak będzie?! Teściowa nie da za wygraną.U nas byli właśnie w niedzielę. Narazie o ciąży nikomu nie mówiliśmy. I teściowa, że kuzyn mojego męża będzie miał 4 dziecko, że jego żona jest w ciąży i że my też powinniśmy się postarać bo mam dwóch chłopców a przydała by się dziewczynka
Natalia.99
Mnie dzis od rana strasznie mdli mam nadzieję, że nie będę wymiotować do końca ciąży jak ostatnio
reklama
Indiazulualfa
Ja jak na szpilkach o 11 wizyta