reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2024

Ja się zaczynam stresować, bo wizyta się zbliża (sobota). Coraz bardziej martwi mnie to, że tak dobrze się czuję 😂🤦 Mam tylko takie momenty, że mnie w żołądku pokręci, chwilę głową pobili i zaraz jest ok.

reklama
Ja się zaczynam stresować, bo wizyta się zbliża (sobota). Coraz bardziej martwi mnie to, że tak dobrze się czuję 😂🤦 Mam tylko takie momenty, że mnie w żołądku pokręci, chwilę głową pobili i zaraz jest ok.
Jest OK, ja w pierwszej ciąży czułam się super! Teraz od pozytywnego testu jest ok, zobaczymy jak będzie dalej 😀

Cześć dziewczyny! Nie śmiało się z Wami witam :) jestem 10/11 dni po owulacji i dziś trzy testy ciążowe wyszły pozytywne :) . Betę dziś zrobiłam i czekam na wyniki :) .
Mam już synka z października 2021 oraz straconego synka z 8.06.2023 :(
Mam nadzieję że teraz będzie wszystko dobrze 😊
chyba byłyśmy na jednym forum razem :) u mnie córka ostatecznie wyszła ostatniego października 💜

Eh te teściowe mają zawsze takie wyczucie czasu 😅 Trzymaj się jakoś, przetrwaj 💪
U nas byli właśnie w niedzielę. Narazie o ciąży nikomu nie mówiliśmy. I teściowa, że kuzyn mojego męża będzie miał 4 dziecko, że jego żona jest w ciąży i że my też powinniśmy się postarać bo mam dwóch chłopców a przydała by się dziewczynka 🙊

Jest OK, ja w pierwszej ciąży czułam się super! Teraz od pozytywnego testu jest ok, zobaczymy jak będzie dalej 😀
Będzie dobrze 😊 ja w pierwszej ciąży nie miałam żadnych objawów po za brakiem miesiączki 😂
Ja w pierwszej też w miarę spoko się czułam, ale pamiętam że mdłości trochę męczyły. Tylko nie wiem kiedy dokładnie się to zaczęło 🙃

U nas byli właśnie w niedzielę. Narazie o ciąży nikomu nie mówiliśmy. I teściowa, że kuzyn mojego męża będzie miał 4 dziecko, że jego żona jest w ciąży i że my też powinniśmy się postarać bo mam dwóch chłopców a przydała by się dziewczynka 🙊
A co jak znów chłopak będzie?! 😂 Teściowa nie da za wygraną.

reklama
Do góry