reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2024

A dziewczyny miała któraś z was plamienia krwią? U mnie pojawiły się w poniedziałek, lekarz przepisał duphaston ale brzuch po kilku krokach twardy, bolący. Myślicie, że może to być kwestią zagnieżdżenia zarodka? Dziś 5+2
Wg mnie 5+2 to za późno na objawy z zagnieżdżania zarodka. Ja miałam plamienia implantacyjne od 4 dpo do 8 dpo, w 8 dpo byłp zagnieżdżenie i od zagnieżdżenia czysto.

reklama
Wszystkie kary na mnie idą, obudziłam się o 6 bo było mi niedobrze, a jak przestałam wymiotować to się okazało że mam infekcje pęcherza. Zbieram się powoli do pracy, ale ciężko to widzę. Jeszcze teściowa za mną chodzi, żebym upiekła tort na niedzielę xD macie jakieś bezpieczne patenty na infekcję pęcherza?

Wszystkie kary na mnie idą, obudziłam się o 6 bo było mi niedobrze, a jak przestałam wymiotować to się okazało że mam infekcje pęcherza. Zbieram się powoli do pracy, ale ciężko to widzę. Jeszcze teściowa za mną chodzi, żebym upiekła tort na niedzielę xD macie jakieś bezpieczne patenty na infekcję pęcherza?
Ja miałam jak karmiłam piersią infekcje i kazała mi lekarz pierwszego kontaktu pić dużo soku z żurawiny i jakieś tabletki właśnie z żurawiną zażywać ale nie pamiętam nazwy

reklama
Eh te teściowe mają zawsze takie wyczucie czasu 😅 Trzymaj się jakoś, przetrwaj 💪

Do góry