Rudzielec11
Fanka BB :)
A wg jeśli chodzi o robienie badania krwii, jak miałam już kiedyś robioną grupę krwi to muszę powtarzać czy mogę wziąć stare wyniki?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja przynosiłam stare, z pierwszej ciąży.A wg jeśli chodzi o robienie badania krwii, jak miałam już kiedyś robioną grupę krwi to muszę powtarzać czy mogę wziąć stare wyniki?
Ciąża+, opisane wszystko co się dzieje , dzieckiem i Tobą. Fajne artykuły, czytałam wszystko w pierwszej ciąży.Dziewczyny możecie polecić jakąś fajną aplikację ciążową?
a masz dodatnią czy ujemną?A wg jeśli chodzi o robienie badania krwii, jak miałam już kiedyś robioną grupę krwi to muszę powtarzać czy mogę wziąć stare wyniki?
O w sumie ciekawe pytanie, bo ja też mam Wydaje mi się, że przy 1 ciąży lekarz się mnie pytał czy kiedyś robiłam i musiałam robić, bo nie miałam. Na logikę może być stareA wg jeśli chodzi o robienie badania krwii, jak miałam już kiedyś robioną grupę krwi to muszę powtarzać czy mogę wziąć stare wyniki?
Mi powiedział , żebym przyniosła wyniki z poprzedniego badaniaA wg jeśli chodzi o robienie badania krwii, jak miałam już kiedyś robioną grupę krwi to muszę powtarzać czy mogę wziąć stare wyniki?
Mój lekarz pytał się teraz przy wypisywaniu badań czy mam jeszcze grupę krwi z poprzedniej ciąży i już nie kazał dodatkowo jej powtarzaćA wg jeśli chodzi o robienie badania krwii, jak miałam już kiedyś robioną grupę krwi to muszę powtarzać czy mogę wziąć stare wyniki?
Mam tak samo z drwalem ! miłośćA apropo jedzenia to ja mam fazę na omlety na słodko starałam się robić według diety, słodzone ksylitolem, mąka pełnoziarnistą....dzisiaj wleciał zwykły xd a na McDonald to czekam na drwala i coś czuję że będę go jeść cały sezon razem z kręconymi frytkami