bleucoco
Fanka BB :)
Oj tak, poprzednie wszystkie miałam 18:45 a teraz akurat jak czekam na przyrost to 20:00 i nie ma!No jest to irytujące to cale czekanie jak na szpilkach
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Oj tak, poprzednie wszystkie miałam 18:45 a teraz akurat jak czekam na przyrost to 20:00 i nie ma!No jest to irytujące to cale czekanie jak na szpilkach
Ginekolog Ci przepisze. Mi nawet ogólny przepisał, jak mu powiedziałam że TSH mi skoczyło do ponad 3 a jestem w ciąży i wizytę u ginekologa mam za jakiś czas dopiero.Wiecie może jak to jest z tym nieprawidłowym TSH w ciąży? Wyszedł mi wysoki i już wiem że czekają mnie leki tylko czy w takim przypadku ginekolog przypisuje euthyrox czy trzeba jeszcze dodatkowo przejść się do endokrynologa?
Ginekolog prowadzący ciążę może przepisać jak najbardziejWiecie może jak to jest z tym nieprawidłowym TSH w ciąży? Wyszedł mi wysoki i już wiem że czekają mnie leki tylko czy w takim przypadku ginekolog przypisuje euthyrox czy trzeba jeszcze dodatkowo przejść się do endokrynologa?
A ja potrafię przegryźć ogórka kiszonego żelkamiJa z kolei mam smaka ogólnie na wytrawne/słone, a przy synu od samego początku miałam na słodkie Tamta ciąża zleciała mi pod hasłem beza z wiśniami, a ta zleci chyba pod hasłem zupki chińskie i pizza Nie mogę patrzeć na słodkie ani słodkiego wąhać.
Haha ja z czekolada ale jak nie bylam w ciazy to też tak robiłamA ja potrafię przegryźć ogórka kiszonego żelkami
Łoooo jaki przyrost pięknieBoże mam!
23.10. 8:22 (12 dpo) - betaHCG 81,1
25.10. 8:29 (14 dpo) - betaHCG 266
Przyrost 228,4% w 48h Kropka działa!
Zobacz załącznik 1579070
Syn też mi tak pędził w pierwszej ciąży Wtedy 14 dpo miałam ok. 350 a 16 dpo już ponad 850Łoooo jaki przyrost pięknie
Fantastycznie ! <3Boże mam!
23.10. 8:22 (12 dpo) - betaHCG 81,1
25.10. 8:29 (14 dpo) - betaHCG 266
Przyrost 228,4% w 48h Kropka działa!
Zobacz załącznik 1579070