Ja miałam po 3h w Diagnostyce w OlsztynieUgh czemu tyle trzeba czekać na wyniki w diagnostyce, zaraz jajko zniosę zanim zobaczę tę drugą betę
reklama
Martxx1
Fanka BB :)
Ja po 1,5 godzinie też w diagnostyceJa miałam po 3h w Diagnostyce w Olsztynie
bleucoco
81,1 w 12 dpoPrzypomnij jaka była pierwsza?
Anixkson
Zaciekawiona BB
o widzisz to ładnie i szybko poszło u mnie coś czuję nie wyjdzie tak łatwo, córka uparta i to po mnie co chciałam odstawić to żeby wychodziły a we wrześniu żłobek zaczela, także przeżywa go strasznie i przy cycku się uspokaja. W sumie 19 miesięcy wytrzymałam to jeszcze kilka dam radę. Chyba, coś się będzie działo to od razu odstawie. Gdzies słyszałam że w którymś tyg ciazy zmienia sie smak mleka i dziecko samo odstawia. ZobaczymyU mnie trwało to 2/3 dni, sama jestem w szoku, bo moja malutka ma ponad rok i nieraz próbowałam ją odstawić i nie byłam w stanie, bo tylko siedziała , czekała i płakała za cycusiem, teraz schemat się zmienił, w nocy nie powiem, bo jeszcze budzi się raz, albo dwa na cycusia, ale wtedy ją przytulam, włączam szumisia albo kołysankę , przytulam, a gdy jest kryzys to daje jej ewentualnie wodę z buteleczki. W ciągu dnia mam ułatwienie, bo ona już wszystko jest to co my, także po prostu teraz o wiele częściej jej daje jedzonka i przede wszystkim nabiału.
bleucoco
Zazdro! U mnie zawsze wrzucają przed 19 dopieroJa miałam po 3h w Diagnostyce w Olsztynie
Asiaa_
Taaaa. Ja tez czekam z diagnostyki. Proga już mam, jeszcze betaUgh czemu tyle trzeba czekać na wyniki w diagnostyce, zaraz jajko zniosę zanim zobaczę tę drugą betę
bleucoco
Ja już nie robiłam powtórki proga i TSH. Uznałam, że nie ma sensu w odstępie tak krótkim.Taaaa. Ja tez czekam z diagnostyki. Proga już mam, jeszcze beta
Asiaa_
Czemu nie ma sensu proga powtarzać ? Ja zawsze myślałam, że on też ważny żeby powtórzyćJa już nie robiłam powtórki proga i TSH. Uznałam, że nie ma sensu w odstępie tak krótkim.
bleucoco
Jeśli jest niski to tak, a jeśli jest dobry, to w jakim celu powtarzać go po 48h? Jeśli beta ma prawidłowy wzrost i progesteron był dobry, to dalej też będzie dobry, jeśli nie ma żadnych objawow niepokojących tak myślę Progesteron jest też skokowy jeśli dobrze pamiętam, niech mnie ktoś poprawi.Czemu nie ma sensu proga powtarzać ? Ja zawsze myślałam, że on też ważny żeby powtórzyć
reklama
Wiola.G1234
najważniejsze dla Ciebie będzie teraz USGCoś takiego znalazłam. (W myśl zasady tonący brzytwy się chwyta)