reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2024

reklama
U mnie trwało to 2/3 dni, sama jestem w szoku, bo moja malutka ma ponad rok i nieraz próbowałam ją odstawić i nie byłam w stanie, bo tylko siedziała , czekała i płakała za cycusiem, teraz schemat się zmienił, w nocy nie powiem, bo jeszcze budzi się raz, albo dwa na cycusia, ale wtedy ją przytulam, włączam szumisia albo kołysankę , przytulam, a gdy jest kryzys to daje jej ewentualnie wodę z buteleczki. W ciągu dnia mam ułatwienie, bo ona już wszystko jest to co my, także po prostu teraz o wiele częściej jej daje jedzonka i przede wszystkim nabiału.
o widzisz to ładnie i szybko poszło:) u mnie coś czuję nie wyjdzie tak łatwo, córka uparta i to po mnie 👿 co chciałam odstawić to żeby wychodziły a we wrześniu żłobek zaczela, także przeżywa go strasznie i przy cycku się uspokaja. W sumie 19 miesięcy wytrzymałam to jeszcze kilka dam radę. Chyba, coś się będzie działo to od razu odstawie. Gdzies słyszałam że w którymś tyg ciazy zmienia sie smak mleka i dziecko samo odstawia. Zobaczymy 🤗🤔

Czemu nie ma sensu proga powtarzać ? Ja zawsze myślałam, że on też ważny żeby powtórzyć 🤔
Jeśli jest niski to tak, a jeśli jest dobry, to w jakim celu powtarzać go po 48h? 🤷🏼‍♀️ Jeśli beta ma prawidłowy wzrost i progesteron był dobry, to dalej też będzie dobry, jeśli nie ma żadnych objawow niepokojących tak myślę :) Progesteron jest też skokowy jeśli dobrze pamiętam, niech mnie ktoś poprawi.

reklama
Do góry