reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2024

reklama
U mnie trwało to 2/3 dni, sama jestem w szoku, bo moja malutka ma ponad rok i nieraz próbowałam ją odstawić i nie byłam w stanie, bo tylko siedziała , czekała i płakała za cycusiem, teraz schemat się zmienił, w nocy nie powiem, bo jeszcze budzi się raz, albo dwa na cycusia, ale wtedy ją przytulam, włączam szumisia albo kołysankę , przytulam, a gdy jest kryzys to daje jej ewentualnie wodę z buteleczki. W ciągu dnia mam ułatwienie, bo ona już wszystko jest to co my, także po prostu teraz o wiele częściej jej daje jedzonka i przede wszystkim nabiału.
o widzisz to ładnie i szybko poszło:) u mnie coś czuję nie wyjdzie tak łatwo, córka uparta i to po mnie 👿 co chciałam odstawić to żeby wychodziły a we wrześniu żłobek zaczela, także przeżywa go strasznie i przy cycku się uspokaja. W sumie 19 miesięcy wytrzymałam to jeszcze kilka dam radę. Chyba, coś się będzie działo to od razu odstawie. Gdzies słyszałam że w którymś tyg ciazy zmienia sie smak mleka i dziecko samo odstawia. Zobaczymy 🤗🤔

Czemu nie ma sensu proga powtarzać ? Ja zawsze myślałam, że on też ważny żeby powtórzyć 🤔
Jeśli jest niski to tak, a jeśli jest dobry, to w jakim celu powtarzać go po 48h? 🤷🏼‍♀️ Jeśli beta ma prawidłowy wzrost i progesteron był dobry, to dalej też będzie dobry, jeśli nie ma żadnych objawow niepokojących tak myślę :) Progesteron jest też skokowy jeśli dobrze pamiętam, niech mnie ktoś poprawi.

reklama
Do góry