reklama
mollyyy
Fanka BB :)
Ja tak miałam kilka razy, zdiagnozowany zespół jelita drażliwego. Miałam tak najczęściej po jakoś pikantnych daniach albo fast foodach. Myślę że w ciazy mogą wychodzić takie gastyczne problemy po prostu.Cześć dziewczyny, czy miała któraś z Was może tak ? Dziś w nocy obudziłam się na siusiu , udałam się do WC i nagle straszny bol brzucha , jelit. Dostslam tak pół na pol biegunkę bo raz że mnie leciało a raz nie mogłam się załatwić. Bol straszny plus zimne poty, nudności o słabo było. Jakiś tydzień temu mialam podobnie ale łagodniej. I nie wiem co się dzieje
Cześć dziewczyny , pisałam do Was ostatnio w sprawie przerwania karmienia mojego dzieciaczka będąc w ciąży , udało się ! Dzieciaczek już nie podchodzi do piersi ! A to wielki dla mnie sukces.
Dziś idę na wizytę do ginekologa, mam nadzieje, że będzie wszystko dobrze z dzieciaczkiem.
Ps. Mam pytanie odnośnie tej prywatnej grupy, czy jest możliwość, abym mogła do Niej dołączyć ?
Dziś idę na wizytę do ginekologa, mam nadzieje, że będzie wszystko dobrze z dzieciaczkiem.
Ps. Mam pytanie odnośnie tej prywatnej grupy, czy jest możliwość, abym mogła do Niej dołączyć ?
Lilkamilka97
@997TenNumerToKłopoty ❤️❤️ wczoraj bodajże wysyłała listę osób do prywatnej grupy, do moderatora, wiec musiałaby Cię jeszcze dopisać tamCześć dziewczyny , pisałam do Was ostatnio w sprawie przerwania karmienia mojego dzieciaczka będąc w ciąży , udało się ! Dzieciaczek już nie podchodzi do piersi ! A to wielki dla mnie sukces.
997TenNumerToKłopoty ❤️❤️
Moderator
Dopiero jak się uzbiera jakaś kolejna liczba chętnych to wyślę listę bo nie będę pisać do moderatorki co chwilę z pojedynczymi osobami@997TenNumerToKłopoty ❤️❤️ wczoraj bodajże wysyłała listę osób do prywatnej grupy, do moderatora, wiec musiałaby Cię jeszcze dopisać tam
ok rozumiem spoko spokoDopiero jak się uzbiera jakaś kolejna liczba chętnych to wyślę listę bo nie będę pisać do moderatorki co chwilę z pojedynczymi osobami
Mrs.Alice
Nie biorę. To może chociaż podleczy go jakoś. Tam jeszcze trochę to się zrobi stan zapalnyChyba w 1 trymestrze nie wyrywają. Są też znieczulenia, które można w ciąży brać. A bierzesz acard?
Moderator
Grupy jeszcze nie ma, mam nadzieję że jak ją utworzą to jak będę moderatorem to sama już będę mogła dodawać osoby to wtedy zaraz podziałamy. Na razie jesteśmy tuok rozumiem spoko spoko
reklama
Moderator
Ja bym szła wyrywać już teraz. Uważam, że taki stan zapalny jest gorszy jak te znieczulenie. Zadzwonilabym do ginekologa, pogadała i jak się zgodzi to od razu dentystaNie biorę. To może chociaż podleczy go jakoś. Tam jeszcze trochę to się zrobi stan zapalny