reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2024

reklama
Byłam w labie, oddałam krew do badań i jadę do pracy. Cały czas mam poczucie że mi "mokro". Straszne myśli mnie nachodzą. Wzięłam z labu ulotkę o badaniach materiału z poronienia. Tli się jednak cały czas we mnie nadzieja, że wszystko się dobrze ułoży. Brzuch boli że stresu 😥
Już bym chciała wyniki mieć 🥺
Bardzo mocno trzymam za Ciebie kciuki, jest szansa a to najważniejsze 🤞🤞🤞♥️ Wierze ze zostaniesz tu z dziewczynami bo bardzo bardzo tu pasujesz i jesteś potrzebna jako drugi moderator ( jeśli dobrze pamietam i dobrze używam nazewnictwa) Ja myślałam żeby pojechać jeszcze zrobić bete ale nie jadę nic mi to nie da, cudów nie ma. Przez 2 tygodnie mało się zmieniło w wielkości pęcherzyka wiec niestety. Trzymaj się i będzie dobrze u Ciebie - musi🤞🤞🤞

Dziewczyny♥️ Bardzo Wam wszystkim dziękuje za słowa otuchy. Chce jeszcze w czwartek pojechać do Wrocławia do mojej ulubionej P. Dr jest świetna w usg( specjalizuje się w badaniach prwnatalnych jak ktos jest z Wrocławia to mogę polecić)
Ogólnie jestem z Pomorza mieszkam w lesie nad morzem :) ale z związku z praca bardzo dużo podróżuje i w poprzedniej ciąży mieszkałam również we Wrocławiu stad mam tam dobrych lekarzy.
Nie oczekuje cudów ale chce mieć 200% pewności bo czuje się świetnie i Ostanio mam większe objawy niż miałam…
Dr wpisał wszystkie wyniki w kartę ciąży która założył mi już poprzednio mówił ze są świetne i nie mogłam doczekać się usg a on pisał i pisał w ta kartę zlecał kolejne i ….sam się zdziwił :(
Od początku pęcherzyk był mniejszy niż wychodziło z miesiączki nast wizyta większy plus ciałko i teraz zarodek ale mały bez akcji serca i w ogóle mówił ze jakiś obrzęknięty i nieprawidłowy i ze nic z tego nie będzie :(

Trzymam bardzo mocno za Was kciuki za każda z osobna ♥️♥️♥️♥️
Przeczytałam wszystkie 255 stron postów i będzie mi tego brakowało 🥹🥹🥹
Mam to samo. Też byłam z Wami dziewczyny od początku i przyzwyczaiłam się codziennie tu zaglądać. Jestem na oddziale. Oby kolejne dni przynosiły same dobre wiadomości! 💪🥰

Cześć dziewczyny, czy miała któraś z Was może tak ? Dziś w nocy obudziłam się na siusiu , udałam się do WC i nagle straszny bol brzucha , jelit. Dostslam tak pół na pol biegunkę bo raz że mnie leciało a raz nie mogłam się załatwić. Bol straszny plus zimne poty, nudności o słabo było. Jakiś tydzień temu mialam podobnie ale łagodniej. I nie wiem co się dzieje

Cześć dziewczyny, czy miała któraś z Was może tak ? Dziś w nocy obudziłam się na siusiu , udałam się do WC i nagle straszny bol brzucha , jelit. Dostslam tak pół na pol biegunkę bo raz że mnie leciało a raz nie mogłam się załatwić. Bol straszny plus zimne poty, nudności o słabo było. Jakiś tydzień temu mialam podobnie ale łagodniej. I nie wiem co się dzieje
Ja miałam tak 2 razy w życiu. W jednym przypadku zasłabłam. Wydaje mi się, że to po prostu taka silniejsza niestrawność/za duża albo zbyt mała perystaltyka. U mnie to nie było powiązane nigdy z niczym 🤷🏼‍♀️

To raczej wina progesteronu, ja mam bardzo bolesne wzdęcia. A że progesteron jest wysoki to to może być przyczyną

reklama
Może coś zjadłaś ? Ja tak mam po kurkach. Po wypróżnieniu odrazu ulga

Do góry