Żołna
Fanka BB :)
Strasznie mi przykro chciałabym żeby nikogo to nie spotykałoP
Pęcherzyk 1,48 cm zarodek 0,45cm
Ostatnio pęcherzyk był 1,07 wiec nie urósł za bardzo zatrzymał się
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Strasznie mi przykro chciałabym żeby nikogo to nie spotykałoP
Pęcherzyk 1,48 cm zarodek 0,45cm
Ostatnio pęcherzyk był 1,07 wiec nie urósł za bardzo zatrzymał się
Bardzo mocno trzymam za Ciebie kciuki, jest szansa a to najważniejsze Wierze ze zostaniesz tu z dziewczynami bo bardzo bardzo tu pasujesz i jesteś potrzebna jako drugi moderator ( jeśli dobrze pamietam i dobrze używam nazewnictwa) Ja myślałam żeby pojechać jeszcze zrobić bete ale nie jadę nic mi to nie da, cudów nie ma. Przez 2 tygodnie mało się zmieniło w wielkości pęcherzyka wiec niestety. Trzymaj się i będzie dobrze u Ciebie - musiByłam w labie, oddałam krew do badań i jadę do pracy. Cały czas mam poczucie że mi "mokro". Straszne myśli mnie nachodzą. Wzięłam z labu ulotkę o badaniach materiału z poronienia. Tli się jednak cały czas we mnie nadzieja, że wszystko się dobrze ułoży. Brzuch boli że stresu
Już bym chciała wyniki mieć
Mam to samo. Też byłam z Wami dziewczyny od początku i przyzwyczaiłam się codziennie tu zaglądać. Jestem na oddziale. Oby kolejne dni przynosiły same dobre wiadomości!Dziewczyny Bardzo Wam wszystkim dziękuje za słowa otuchy. Chce jeszcze w czwartek pojechać do Wrocławia do mojej ulubionej P. Dr jest świetna w usg( specjalizuje się w badaniach prwnatalnych jak ktos jest z Wrocławia to mogę polecić)
Ogólnie jestem z Pomorza mieszkam w lesie nad morzem ale z związku z praca bardzo dużo podróżuje i w poprzedniej ciąży mieszkałam również we Wrocławiu stad mam tam dobrych lekarzy.
Nie oczekuje cudów ale chce mieć 200% pewności bo czuje się świetnie i Ostanio mam większe objawy niż miałam…
Dr wpisał wszystkie wyniki w kartę ciąży która założył mi już poprzednio mówił ze są świetne i nie mogłam doczekać się usg a on pisał i pisał w ta kartę zlecał kolejne i ….sam się zdziwił
Od początku pęcherzyk był mniejszy niż wychodziło z miesiączki nast wizyta większy plus ciałko i teraz zarodek ale mały bez akcji serca i w ogóle mówił ze jakiś obrzęknięty i nieprawidłowy i ze nic z tego nie będzie
Trzymam bardzo mocno za Was kciuki za każda z osobna
Przeczytałam wszystkie 255 stron postów i będzie mi tego brakowało
ja równieżA nie będziesz przyjmować neoparinu do końca ciąży? Ja jestem na heparynie i mam przyjmować do końca ciąży plus chyba jeszcze w czasie połogu (tak czytałam).
Ja miałam tak 2 razy w życiu. W jednym przypadku zasłabłam. Wydaje mi się, że to po prostu taka silniejsza niestrawność/za duża albo zbyt mała perystaltyka. U mnie to nie było powiązane nigdy z niczymCześć dziewczyny, czy miała któraś z Was może tak ? Dziś w nocy obudziłam się na siusiu , udałam się do WC i nagle straszny bol brzucha , jelit. Dostslam tak pół na pol biegunkę bo raz że mnie leciało a raz nie mogłam się załatwić. Bol straszny plus zimne poty, nudności o słabo było. Jakiś tydzień temu mialam podobnie ale łagodniej. I nie wiem co się dzieje
No u mnie też 2gi raz w życiu ale właśnie w ciąży.Ja miałam tak 2 razy w życiu. W jednym przypadku zasłabłam. Wydaje mi się, że to po prostu taka silniejsza niestrawność/za duża albo zbyt mała perystaltyka. U mnie to nie było powiązane nigdy z niczym
To raczej wina progesteronu, ja mam bardzo bolesne wzdęcia. A że progesteron jest wysoki to to może być przyczynąCześć dziewczyny, czy miała któraś z Was może tak ? Dziś w nocy obudziłam się na siusiu , udałam się do WC i nagle straszny bol brzucha , jelit. Dostslam tak pół na pol biegunkę bo raz że mnie leciało a raz nie mogłam się załatwić. Bol straszny plus zimne poty, nudności o słabo było. Jakiś tydzień temu mialam podobnie ale łagodniej. I nie wiem co się dzieje
Ciekawe musiałabym go zbadać qle 2 tyg temu był 20To raczej wina progesteronu, ja mam bardzo bolesne wzdęcia. A że progesteron jest wysoki to to może być przyczyną
Może coś zjadłaś ? Ja tak mam po kurkach. Po wypróżnieniu odrazu ulgaCześć dziewczyny, czy miała któraś z Was może tak ? Dziś w nocy obudziłam się na siusiu , udałam się do WC i nagle straszny bol brzucha , jelit. Dostslam tak pół na pol biegunkę bo raz że mnie leciało a raz nie mogłam się załatwić. Bol straszny plus zimne poty, nudności o słabo było. Jakiś tydzień temu mialam podobnie ale łagodniej. I nie wiem co się dzieje