reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2024

reklama
Dziewczyny♥️ Bardzo Wam wszystkim dziękuje za słowa otuchy. Chce jeszcze w czwartek pojechać do Wrocławia do mojej ulubionej P. Dr jest świetna w usg( specjalizuje się w badaniach prwnatalnych jak ktos jest z Wrocławia to mogę polecić)
Ogólnie jestem z Pomorza mieszkam w lesie nad morzem :) ale z związku z praca bardzo dużo podróżuje i w poprzedniej ciąży mieszkałam również we Wrocławiu stad mam tam dobrych lekarzy.
Nie oczekuje cudów ale chce mieć 200% pewności bo czuje się świetnie i Ostanio mam większe objawy niż miałam…
Dr wpisał wszystkie wyniki w kartę ciąży która założył mi już poprzednio mówił ze są świetne i nie mogłam doczekać się usg a on pisał i pisał w ta kartę zlecał kolejne i ….sam się zdziwił :(
Od początku pęcherzyk był mniejszy niż wychodziło z miesiączki nast wizyta większy plus ciałko i teraz zarodek ale mały bez akcji serca i w ogóle mówił ze jakiś obrzęknięty i nieprawidłowy i ze nic z tego nie będzie :(

Trzymam bardzo mocno za Was kciuki za każda z osobna ♥️♥️♥️♥️
Przeczytałam wszystkie 255 stron postów i będzie mi tego brakowało 🥹🥹🥹
Trzymaj sie. Oby wyszło inaczej <3

Dziewczyny♥️ Bardzo Wam wszystkim dziękuje za słowa otuchy. Chce jeszcze w czwartek pojechać do Wrocławia do mojej ulubionej P. Dr jest świetna w usg( specjalizuje się w badaniach prwnatalnych jak ktos jest z Wrocławia to mogę polecić)
Ogólnie jestem z Pomorza mieszkam w lesie nad morzem :) ale z związku z praca bardzo dużo podróżuje i w poprzedniej ciąży mieszkałam również we Wrocławiu stad mam tam dobrych lekarzy.
Nie oczekuje cudów ale chce mieć 200% pewności bo czuje się świetnie i Ostanio mam większe objawy niż miałam…
Dr wpisał wszystkie wyniki w kartę ciąży która założył mi już poprzednio mówił ze są świetne i nie mogłam doczekać się usg a on pisał i pisał w ta kartę zlecał kolejne i ….sam się zdziwił :(
Od początku pęcherzyk był mniejszy niż wychodziło z miesiączki nast wizyta większy plus ciałko i teraz zarodek ale mały bez akcji serca i w ogóle mówił ze jakiś obrzęknięty i nieprawidłowy i ze nic z tego nie będzie :(

Trzymam bardzo mocno za Was kciuki za każda z osobna ♥️♥️♥️♥️
Przeczytałam wszystkie 255 stron postów i będzie mi tego brakowało 🥹🥹🥹
Jak Wrocław to warto spróbować do DCG do Pani doktor która zajmuje się przede wszystkim właśnie prenatalnymi i jest świetna, może myślimy o tej samej :) w każdym razie trzymaj się tam i daj znać jak po badaniach będzie, jak ma dobry sprzęt to na pewno będzie w stanie powiedzieć znacznie więcej trzymamy mocno kciuki i mam nadzieję że Wroclaw przyniesie Ci lepsze wiadomości ❤️

reklama
Czy wyrywalyscie zęby w ciąży ? - pytanie do mamusiek :) mam jednego w opłakanym stanie, ostatnio zaczął boleć. Zastanawiam się czy poczekać do 2 trymestru i wziąć czasem paracetamol jak mocno boli, czy zaryzykować i wyrwać .. ale znieczulenie trzeba wziąć. Czytam , że można wywołać poronienie też. Macie jakieś doświadczenie ?
Chyba w 1 trymestrze nie wyrywają. Są też znieczulenia, które można w ciąży brać. A bierzesz acard?

Do góry