reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2024

Ja niestety dobrych wiadomości nie mam. Pęcherzyk żółtkowy 5mm zarodek 3mm. Bez akcji serca. Niby widać było jakieś "pikanie" ale tak wolne że aparat tego nie interpretował jako bicie serca. Więc albo zarodek obumiera albo dopiero powstało serduszko co jest nierealne bo 11 dni temu beta już była prawie 9 tys.
Mam zrobić betę i przyjść 2 listopada, bo lekarz niby ciąży jeszcze nie skreśla, ale ryzykować późniejszej wizyty nie chce bo mogę zacząć już plamić. M się szykować na każdą ewentualność 😔
Musi być dobrze, jestem dobrej myśli! ❤️

reklama
Czuję się... Dziwnie. Płaczę w ukryciu żeby dzieci nie widziały. Nie wiem co myśleć, co powinnam czuć... Mąż jest w delegacji i jeszcze nic nie wie. Nie wiem co mam ze sobą zrobić 🤷
Jestem w 7+3 według om, ale wielkość pęcherzyka wskazuje na 6+1
Może jakiś kiepski sprzęt był w tym gabinecie... Może spróbuj iść do innego lekarza, z jakimś dobrym sprzętem. Trzymam kciuki! 💗

Dziękuję dziewczyny za słowa otuchy. Sprzęt nie najnowszy ale jednak bicie serca powinno być widać. Jutro idę na betę. Tylko nie wiem jakich wartości powinnam oczekiwać jeśli jest ok 😥

Gratuluję dziewczyny udanych wizyt 🙂

Dziękuję dziewczyny za słowa otuchy. Sprzęt nie najnowszy ale jednak bicie serca powinno być widać. Jutro idę na betę. Tylko nie wiem jakich wartości powinnam oczekiwać jeśli jest ok 😥

Ja jakoś tak pamiętam, że jak do 9-10 tc nie ma serduszka, to jest się czym martwić :) 7+ to jeszcze może być wina sprzętu, a może późniejsza owulacja, tak myślę :) Trzeba być dobrej myśli :)

Ja niestety dobrych wiadomości nie mam. Pęcherzyk żółtkowy 5mm zarodek 3mm. Bez akcji serca. Niby widać było jakieś "pikanie" ale tak wolne że aparat tego nie interpretował jako bicie serca. Więc albo zarodek obumiera albo dopiero powstało serduszko co jest nierealne bo 11 dni temu beta już była prawie 9 tys.
Mam zrobić betę i przyjść 2 listopada, bo lekarz niby ciąży jeszcze nie skreśla, ale ryzykować późniejszej wizyty nie chce bo mogę zacząć już plamić. M się szykować na każdą ewentualność 😔
Będzie dobrze na następnej wizycie zobaczysz piękne serduszko

Zrób może przyrost, to będzie wiadomo, czy spada czy rośnie. A póki co się nie zamartwiaj i bądź dobrej myśli :)

reklama
Do góry