Trzymam kciuki. Bądź silnaJa w szpitalu w poradni czekam aż mnie gin przyjmie... Zaczęłam krwawić
reklama
Wiola.G1234
Fanka BB :)
Jestem po wizycie . Jest pęcherzyk z zarodkiem ale jeszcze bez serduszka . Dziś 5+3 więc dosyć wcześnie. Nie ma żadnych krwiaków ,ani nic w macicy . Wygląda wszystko bardzo ładnie on powiedział " nie ma do czego się przyczepić" Krwawienie a raczej brudzenie według niego jest od nocnego seksu więc zakaz seksu. Mam brać duphaston, zastrzyki w brzuch i acard na noc (acard biorę cały czas) no i cooo 31.10 wizyta następna jak będzie wszystko oki to założy mi kartę ciąży .
Sanderson
Dobre wieści! Cieszę sięJestem po wizycie . Jest pęcherzyk z zarodkiem ale jeszcze bez serduszka . Dziś 5+3 więc dosyć wcześnie. Nie ma żadnych krwiaków ,ani nic w macicy . Wygląda wszystko bardzo ładnie on powiedział " nie ma do czego się przyczepić" Krwawienie a raczej brudzenie według niego jest od nocnego seksu więc zakaz seksu. Mam brać duphaston, zastrzyki w brzuch i acard na noc (acard biorę cały czas) no i cooo 31.10 wizyta następna jak będzie wszystko oki to założy mi kartę ciąży .
m.tympalska
Aktywna w BB
Cudownie . Ja też mam 5 +3 i czekam właśnie na wizytę. Mam nadzieje ,ze również zobaczę zarodekJestem po wizycie . Jest pęcherzyk z zarodkiem ale jeszcze bez serduszka . Dziś 5+3 więc dosyć wcześnie. Nie ma żadnych krwiaków ,ani nic w macicy . Wygląda wszystko bardzo ładnie on powiedział " nie ma do czego się przyczepić" Krwawienie a raczej brudzenie według niego jest od nocnego seksu więc zakaz seksu. Mam brać duphaston, zastrzyki w brzuch i acard na noc (acard biorę cały czas) no i cooo 31.10 wizyta następna jak będzie wszystko oki to założy mi kartę ciąży .
najgorsze to są obroty pod koniec. Nie dość że boli to jeszcze stres czy się obróci właściwie do poroduO tak, ruchy są cudowne. Najgorzej tylko na koniec jak się bobas rozpycha i kopie po wnętrznościach
ja w pierwszej ciąży płakałam że dziecko będzie chore, bo gdzieś wyczytałam że nadmierne wymioty są często przy ciążach dzieci z zespołem Downa. Jezu moja rodzina miała mnie dość. A teraz po prostu śpię i mam wylane, niech się świat wali jak odsypiam te 15 nieprzespanych miesięcy z córką I śpię jeszcze na zapas za następne 15 miesięcy po porodzieCo do objawów to u mnie bardzo wzmożony apetyt i mdłości. Piersi nic zupełnie nie bolą itd, ja ciągle karnie piersią więc może dlatego. Czasem zakluje mnie w brzuchu i częste spadki energii mam. I też przy lepszym dniu zaczynam myśleć ,że pewnie coś jest nie tak w pierwszej ciąży dopóki nie kupiłam detektora tętna to płakałam dzień w dzień ,że pewnie coś jest nie tak zwariujemy do czerwca
u mnie młoda się sama właśnie odstawiła zaraz po tym jak zaszłam w ciążę i to w sumie dało mi do myślenia czy to nie ciąża przypadkiemmy już na końcówce bo mam mało pokarmu ostatnio , obstawiam ,że to przez ciążę . Ale też mi będzie żal zakończyć
u nas właśnie się obyło bez płaczu a młoda to cycoch była straszny.Podobno tak może być, dlatego często w ciąży dzieci się same odstawiają. Na plus, że może obejdzie się bez bólu. Ja niestety miałam zastoje i 2 tyg walczyłam żeby się jakoś wyciszyło.
Życzę Ci zatem dużo sił przy odstawieniu, dla mnie to nie było łatwe. Płakałam razem z synkiem.
Wiola.G1234
Cudownie . Ja też mam 5 +3 i czekam właśnie na wizytę. Mam nadzieje ,ze również zobaczę zarodek
Daj znać
reklama
Wiola.G1234
Powiem Wam że po części kamień z serca