reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2024

W końcu łaskawie zrobili mi usg. Pojawił się pęcherzyk żółtkowy i zarodek ale tętna jeszcze nie ma. Jest jeszcze coś co może wyglądać jak drugi pęcherzyk żółtkowy ale jest tak szczątkowy że raczej nic z niego nie będzie. Być może dlatego ta beta taka wysoka. Wczoraj beta ponad 15tys. Krwiak nie powiększa się. Wygląda jakby się wchłaniał. Wypuszczają mnie do domu na nospie, luteinie i acardzie.
A który tydzień u Ciebie? Masz wyznaczoną jakąś wizytę? Trzymam kciuki :)

reklama
Dziewczyny na wizycie dostałam skierowanie na badania i chciałam iść w sobotę rano je zrobić i tak się zastanawiam, że może jeszcze betę dorzucić? Niby sobie obiecałam, że już nie będę badać, no ale... tylko to mogę zrobić, bo do wizyty tak daleko 😭
Ja się nie katowalam jeslj 2-3 pierwsze przyrosty były ładnie w normie 😬

U nas najbliższi dowiedzą się dopiero jak będzie widać :) nie będziemy nikomu mówić.
Ja przy każdej ciąży też tak robiłam. Teraz nie wiem czy się sprawa nie wysypie bo rozmawiałam z dziewczyną z sali a później okazało się że to narzeczona mojego kuzyna. Jak wygadają się w rodzinie to wszyscy szybko dowiedzą się bo tu u nas w małych miejscowościach wszyscy o wszystkich wszystko wiedzą. Prosiłam ją o dyskrecję ale okaże się...

Ja przy każdej ciąży też tak robiłam. Teraz nie wiem czy się sprawa nie wysypie bo rozmawiałam z dziewczyną z sali a później okazało się że to narzeczona mojego kuzyna. Jak wygadają się w rodzinie to wszyscy szybko dowiedzą się bo tu u nas w małych miejscowościach wszyscy o wszystkich wszystko wiedzą. Prosiłam ją o dyskrecję ale okaże się...
My w pierwszej i drugiej ciąży mówiliśmy od razu ,ale że drugą ciążę straciliśmy na Bardzo późnym etapie ,nie chcemy mówić. Najchętniej bym powiedziała po porodzie 🙈

reklama
Właśnie przejrzałam się w lustrze i czy Wam też wyszły takie mega widoczne żyły na brzuchu i biodrach? 😱😱😱😱 na cyckach mi wyszły już wcześniej ale to to dopiero teraz zobaczyłam
Mi nic, ale ja nie mam żadnych objawów poza zmęczeniem i mnie to bardzo martwi. Nawet cycki mnie nie bolą, nic a nic. Jakoś do wtorku muszę wytrzymać.... Wy wszystkie jakieś objawy miałyście/macie/mijają, a u mnie nic - czasem się zastanawiam, czy to aby na pewno ciąża

Do góry