Lilkamilka97
Fanka BB :)
Dokładnie wiem co czujesz, bo mam te same obawy. Strach nie odpuszcza, a wręcz rośnie w siłe.Ja sobie zafundowałam trochę stresu - poszłam znowu na przyrost, choć to pewnie ostatni raz, bo już mam siniaki. Cały czas mam wrażenie, że ta ciąża zaraz się zatrzyma i nie mogę odpędzić tych myśli. W pierwszej ciąży nawet bety i progesteronu nie robiłam. Przy drugiej też na luzie. Potem dwie straty na zawsze zmieniły mój obraz ciąży. Strasznie boję się USG, że zamiast serduszka znowu będzie cisza.....
Przepraszam, musiałam się wygadać.
No wiec witam się z Wami na czerwcowych mamach 2024. Nie jest to moja pierwsza ciąża, mam w swojej historii już niepowodzenia oraz jedną udana ciąże zakończoną cc. Zawsze marzyło mi się 2 under 2, wiec jeśli mi się noga nie powinie, to marzenie się spełni. Dzisiaj byłam zbadać przyrost bety, chociaż miałam już tego nie robić. Za duży stres to u mnie wywołuje. Po 15 będę mieć wyniki. Pierwszą wizytę będę mieć 18 października, będzie to połowa 6 tygodnia… o ile nic się po drodze nie przytrafi, to będę czekać cierpliwie, bo z doświadczenia wiem, ze mój lekarz i tak będzie kazał przyjść po 6 tygodniu. W pierwszej ciazy poszłam za wcześnie
Postaram się być z Wami regularna, chociaż czasem nawarstwiają mi się obowiązki i nie wiem w co ręce wsadzić