reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2024

Dziewczyny pobolewa Was też podbrzusze? Mnie trochę mniej jak na okres i czasem zakłuje i z lewej strony tez 🤷‍♀️
Ja tak mam, przez tydzień miałam taki ból jak na miesiączkę, potem on się wymieszał jeszcze z ciągnięciem lekkim i klociem szczególnie jak więcej pochodzę i od dwóch dni też ból jak na miesiączkę już zelżał, pojawia się czasem jak np bardzo muszę siku i jest nacisk a tak to powoli się wygasza mam wrażenie

reklama
A tak czytałam Wasze wpisy i uznałam że trochę sobie taki pakiet badań już pod ginekologa więc jutro powtórka bety (to akurat żeby mnie uspokoić 😅) progesteron, morfologia i mocz. Będzie już z głowy :) mam nadzieję że wszystko jest w porządku. Pierwsza wizyta u mnie wypadnie akurat na przełomie 6 i 7 tygodnia więc mam nadzieję że będzie już ładnie widać :) trzymajcie kciuki za jutrzejsze badania 😅

Cześć dziewczyny 😁 nieśmiało się witam 😉 wszystko wskazuje na to że będę czerwcową mamą 😍 beta dziś 17,9 progesteron 38,5 😁
Czy jest sens robić z drugą betą progesteron? W sobotę miałam 10,2 więc ładnie wzrósł.
No ja zrobiłam sobie "przyrost" progesteronu. A dzisiaj trzeci raz, bo i tak się kłułam

No ja zrobiłam sobie "przyrost" progesteronu. A dzisiaj trzeci raz, bo i tak się kłułam
Ja się właśnie zastanawiam czy robić. Ale chyba zrobię. W następny wtorek mam wizytę u gina. Miałam mu płakać że owulacji nie mam, a teraz nie wiem czy nie przełożyć o 2-3 tyg. Chyba że coś nie tak w piątek w badaniach wyjdzie 🤔 wtedy bym jednak wolała iść we wtorek.

A ja się naczytałam, że wysoki progesteron do końca nie wyklucza pozamacicznej i nie wiem, co robić. Zmieniać termin na bliżej czy czekać. Przyrost bety mi spadł, ale nadal w normie i już wariuję

reklama
A ja się naczytałam, że wysoki progesteron do końca nie wyklucza pozamacicznej i nie wiem, co robić. Zmieniać termin na bliżej czy czekać. Przyrost bety mi spadł, ale nadal w normie i już wariuję
Hej
Jeżeli przyrasta prawidłowo to nie powinno być CP ;)
Jak ją miałam to beta przyrastała jakieś 50% ;)

Do góry