mama kubulki
Fanka BB :)
Dziewczyny, dostałyście już link?
Ja też nie mam
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziewczyny, dostałyście już link?
A jak się czujecie ? Mnie złapało przeziębienie w dodatku mam taki spadek energii - dosłownie zmuszam się do najmniejszej czynności. W dodatku męczy mnie okropna zgaga najgorzej w nocy.
No to ja miałam identycznie, przez jakis czas wchodziły mi tylko tosty z awokado, ale na szczęście zazwyczaj to mija, także trzymam kciuki, żeby organizm przyzwyczail się do ciąży i żebyś odzyskała siły i apetytU mnie jak na razie totalny brak energii…
Mogłabym przespać cały dzień
Ale najbardziej chyba męczy sprawa jedzenia, mało co jestem w stanie zjeść, jednego dnia coś wchodzi a kolejnego mnie od tego odrzuca
ja u siebie zauwazylam, ze wszelkie schorzenia i dolegliwosci jakie mialam kiedykolwiek przed ciaza to teraz wracaja… zapalenie ucha, napiecia miesci w plecach( tak mnie lupnelo tydzien temu ze na czworakach chodzilam i wyladowalam u fizjo na masazach), zaparcia masakra( jelito drazliwe wiec jest do potegi).. dobrze ze mdlosci ustepuja. Mam skonczony 11 tydzien, leci mi wlasnie 12ty
Hej hej, jeszcze ja czekam na link )Dzięki liście od @Lubiekluskikladzione wysłałam następującym dziewczynom zaproszenie na forum prywatne:
@Nela89
@Mila8901
@Magdam27
@mama kubulki
@Ollkka
@a16s
@jabłuszka
@yoanna123
@jagoda01
Zapraszamy was serdecznie, bo dzieje się u nas dużo