reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2023

reklama
A kiedy sie u was zaczely mdlosci? Bo ja to w sumie prawie nie mam. A jesli juz to po poludniu
Ja w ogóle nie mam mdłości, zgagi czy wymiotów 🙈 w ogóle nie czuję, że jestem w ciąży, lekko piersi mnie tylko bolą i czasami brzuch zaboli. Współczuję Wam, że macie takie dolegliwości ❤️

Powiem Wam, że ja to nie mam żadnych dolegliwości żołądkowych. Ale jestem ciągle zmęczona, ciągle śpiąca. W pracy ledwo siedzę, w domu czekam tylko wieczora, padam o 21..

U mnie serek wjechał waniliowy i wyjechał tak samo szybko, jednak dzień bez 🤢to dzień stracony, no cóż i znowu jestem głodna poprawiłam zupą jarzynową...... masakra haha🤪 zabieram sie za gotowanie rosołku, mi to tylko zupy wchodzą jakoś w miarę ze smakiem, resztę jem na siłę i ciągle mnie podbija

Ja odkryłam właśnie, że te tosty mi wchodzą ze smakiem i właśnie zjadłam drugiego 🤣 obiadu nie mam siły ani chęci robić…
Czytałam na jakichś forach, że niektóre dziewczyny to przetrwały 1 trymestr jedynie dzięki fast foodom typu kfc/mc bo nic innego nie tolerowały 😳 Mi jedno nawet mak nie wchodzi, cola ani migdały nie pomagają, to samo gumy imbirowe 😭 Byle do 2 trymestru i oby było lepiej 🥹😪

Cześć, dziewczyny. Do wątku prywatnego się nie zapisuję, bo muszę się z Wami całkowicie pożegnać. Byłam dziś na wizycie - serduszko przestało bić pod koniec 9. tygodnia.
Trzymam za Was wszystkie kciuki i życzę wszystkiego dobrego! 😘
Serdecznie Ci współczuję. Też przez to przeszłam. Ściskam mocno i nie poddawaj sie♡

reklama
Do góry