reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2023

reklama
Tak ja pisałam, że mam jeden jajowód. Jajnik mi zostawili bo był czysty. I o dziwo, właśnie z tego jajnika miałam owulacje, czułam bo już wprawiona jestem w tym temacie. I ten jeden jajowód go przechwycił. Teraz biorę zapobiegawczo luteinę dopochwowo i duphaston. Oby dwa leki 2x1 z racji takiej, że jeszcze wcześniej było poronienie za mną... Mi beta nie spadała tylko dramatycznie rosła. Ogólnie czekałam na owulacje aż 7 miesięcy
Wow, nawet nie wiedziałam że tak to może działać. Niby człowiek zna ten układ rozrodczy a jednak ciągle się czegoś uczy.

Pomogę wam trochę. Niech jedna z Was tę listę przeniesie tutaj - lista do działu zamkniętego, a pozostałe dziewczyny, które się będą chciały dołączyć, niech się dopisują. A jedna z Was niech będzie ze mną w kontakcie.

Zdjęcia dla przyciągnięcia uwagi.
ciaza_lozko1.jpg

Dzień dobry 🙂 cz
y mogłabym prosić o dodanie na listę na fb? Nie chcę tutaj pisać, s na prywatnej grupie chętnie bym się udzielała. Pozdrawiam

reklama
Do góry