reklama
Elph
Fanka BB :)
Wow, nawet nie wiedziałam że tak to może działać. Niby człowiek zna ten układ rozrodczy a jednak ciągle się czegoś uczy.Tak ja pisałam, że mam jeden jajowód. Jajnik mi zostawili bo był czysty. I o dziwo, właśnie z tego jajnika miałam owulacje, czułam bo już wprawiona jestem w tym temacie. I ten jeden jajowód go przechwycił. Teraz biorę zapobiegawczo luteinę dopochwowo i duphaston. Oby dwa leki 2x1 z racji takiej, że jeszcze wcześniej było poronienie za mną... Mi beta nie spadała tylko dramatycznie rosła. Ogólnie czekałam na owulacje aż 7 miesięcy
93kora
Oj uwierz mi, że organizm ludzki jest fascynujący a za razem okropny .Wow, nawet nie wiedziałam że tak to może działać. Niby człowiek zna ten układ rozrodczy a jednak ciągle się czegoś uczy.
Mb_
Margot86
Bazylia_i_parmezan
Pomogę wam trochę. Niech jedna z Was tę listę przeniesie tutaj - lista do działu zamkniętego, a pozostałe dziewczyny, które się będą chciały dołączyć, niech się dopisują. A jedna z Was niech będzie ze mną w kontakcie.
Zdjęcia dla przyciągnięcia uwagi.
Zdjęcia dla przyciągnięcia uwagi.
Aklime
U mnie jak na razie jest 5 dni różnicy, zobaczymy po prenatalnych. Ale jak zostanie 5 dni to lekarz będzie sugerował się z OM.a to też ma się nijak do mojego obliczenia. U mnie termin z om 31 maj, z USG 5 czerwiec
reklama
KAROLA2525
Wczoraj bardzo jak na jakimś kacuDziewczyny, Was też tak suszy?
Podziel się: