Aneczka2021
Fanka BB :)
Ja przed ciąża jak i w ciąży zmuszam sie do picia. Nigdy duzo nie pilamDziewczyny, Was też tak suszy?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja przed ciąża jak i w ciąży zmuszam sie do picia. Nigdy duzo nie pilamDziewczyny, Was też tak suszy?
No właśnie mam to samo. Mi wystarczył dosłownie kubek napoju na dzień a teraz daje czadu i 2 litry wypijam wody, gdzie ja na prawdę nie lubię wody pić.Ja przed ciąża jak i w ciąży zmuszam sie do picia. Nigdy duzo nie pilam
Każdy sam sie dopisuję :=) dopisz sie sama do listy bo ciężko upilnowac wpisy żeby każda dopisaćMozecie dopisac rowniez mnie? Bo raz juz się dopisałam, ale widzę, ze juz druga lista jest i mnie tu nie ma
Ja to zawsze pomarańczowe i gazowane picie no ewentunie coca colę. A teraz? Na sam zapach tych napojów mdli mnie . Nigdy nie piłam warzywnych soków, a teraz? Mogę każdy smak się napić. I jeść dużo, non stop głodna jestem. Na mam 6 tydzień a na stanie +4 kg prawieMnie też strasznie suszy, ale ogólnie ja zawsze dużo piłam.