Lubiekluskikladzione
Fanka BB :)
Jeśli masz możliwość, to zmień lekarzaDzięki bo trafiłam dzisiaj na lekarza mało miłego i powiedział mi że w sumie to ja w ciąży nie jestem ...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jeśli masz możliwość, to zmień lekarzaDzięki bo trafiłam dzisiaj na lekarza mało miłego i powiedział mi że w sumie to ja w ciąży nie jestem ...
tu zdj wrzucam znowupowiedzcie mi dziewczyny ile ma teraz dzidzius? Który tydzień wg usg… mówił mi doktor na wizycie ale zapomniałam, zgłupiałam…
Tak zmieniam, będę chodzić prywatnie zamiast na ten medicover, już kolejny raz się przejechałam na lekarzach z tych pakietów...Jeśli masz możliwość, to zmień lekarza
CRL (długość siedzeniowo- ciemnieniowa zarodka) 0.47cm czyli maluch ma 4,7mm od głowy do pupy
dziękujeCRL (długość siedzeniowo- ciemnieniowa zarodka) 0.47cm czyli maluch ma 47mm od głowy do pupy
GA (wiek ciąży) 6 tydz 1 dzień
a 6,5 cm pęcherzyk? Przepraszam ze tak Was mecze.CRL (długość siedzeniowo- ciemnieniowa zarodka) 0.47cm czyli maluch ma 47mm od głowy do pupy
GA (wiek ciąży) 6 tydz 1 dzień
taaaaak ja też obowiązkowo herbatka imbirowa na wieczór.W ciąży z synem przed Mdłościami ratowała mnie herbata z imbirem. Muszę jutro skoczyć do sklepu po zapas imbiru
o kurdę, to wysoko naprawdę. Miałaś wcześniej problemy z tarczycą?bardzo wysokie… odebrałam wynik dziś - 9,357 ulU/ml. Boje się ze to może teraz zaszkodzić fasolce.
Jeśli do tej pory rozwija się prawidłowo, to ja uważam, że będzie dobrzemam tylko nadzieje ze nie będzie za późno…. Splakalam się jak głupia