reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2023

reklama
Ja wracam od onkologa. Tak jak myślałam, w pierwszym trymestrze zabiegów nie robią. A, że pieprzyk podejrzany to zrobią mi w drugim. Najbliższy termin był na połowę lutego 😱 to będzie 22 tydzień. Jestem ciekawa opinii ginekologa. Pierwsza wizyta w piątek 🙆

cieszę się ze znalazłam tak szybko endo
Kiedyś, jak sama się stresowałam wynikiem tsh to czytałam jakiś wpis lekarki, ze u niej jedna babeczka miała chyba tsh 13 i wszystko było ok z maluszkiem ;)
Jak euthyrox biorę już od kilku dooobrych lat, a ostatnio dla mnie najwiekszą trudnością jest nie zwymiotować po tabletce (bo bierze się ją min 30 min przed posiłkiem). Raz mi się nie udało i potem miałam stresa, czy brać jeszzce raz, czy połowę dawki itd.

Mnie mdłości trzymają właściwie cały dzień 😓 Najgorsze jest to, że poza tym mam wilczy głód, normalnie cały czas chce mi się jeść… Wczoraj chodziły za mną tosty, zrobiłam pyszniutkie z majonezem i keczupem i już w trakcie jedzenia było mi cały czas niedobrze 😭😭😭 Mam też cały czas ochotę na niezdrowe przekąski, zjadłam dziś już batona i pół paczki cheetosów 🙄🙄🙄
Mam tak samo … 😏😏😏

O ja też zapomniałam wrzucić wczorajsze zdjęcie z USG, więc nadrabiam 😍❤️

Załączniki

• IMG_9850.jpeg
    IMG_9850.jpeg
    153,8 KB · Wyświetleń: 77
Dziewczyny jestem tu nowa i potrzrbuje porady. Ostatnia miesiączka 15.09 wg aplikacji dzisiaj 6+ 0 byłam dzisiaj u lekarza na usg sam pęcherzyk 5.8mm martwić się? Czy na spokojnie poczekać ten tydzień?

reklama
Do góry