NiebieskookaEM
Fanka BB :)
Przy takim zapewne wjedzie dawka około 140, nie 25bardzo wysokie… odebrałam wynik dziś - 9,357 ulU/ml. Boje się ze to może teraz zaszkodzić fasolce.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Przy takim zapewne wjedzie dawka około 140, nie 25bardzo wysokie… odebrałam wynik dziś - 9,357 ulU/ml. Boje się ze to może teraz zaszkodzić fasolce.
Do terminu porodu dodać, do wyliczania tygodnia ciąży odjąćchyba odjąć 5 dni
dzidziuś ma 0,47 dobrze patrzę?Pięknie!
cieszę się ze znalazłam tak szybko endoPrzy takim zapewne wjedzie dawka około 140, nie 25
Kiedyś, jak sama się stresowałam wynikiem tsh to czytałam jakiś wpis lekarki, ze u niej jedna babeczka miała chyba tsh 13 i wszystko było ok z maluszkiemcieszę się ze znalazłam tak szybko endo
Mam tak samo …Mnie mdłości trzymają właściwie cały dzień Najgorsze jest to, że poza tym mam wilczy głód, normalnie cały czas chce mi się jeść… Wczoraj chodziły za mną tosty, zrobiłam pyszniutkie z majonezem i keczupem i już w trakcie jedzenia było mi cały czas niedobrze Mam też cały czas ochotę na niezdrowe przekąski, zjadłam dziś już batona i pół paczki cheetosów
Czekać na spokojnie, bez stresuDziewczyny jestem tu nowa i potrzrbuje porady. Ostatnia miesiączka 15.09 wg aplikacji dzisiaj 6+ 0 byłam dzisiaj u lekarza na usg sam pęcherzyk 5.8mm martwić się? Czy na spokojnie poczekać ten tydzień?