reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czerwcowe mamy 2023

reklama
Na czerwcowkach 2021 miałyśmy już po założeniu prywatnej grupy wątek "o nas" i tam była cała lista z imionamit, miastami, liczba dzieci, terminem porodu, potem płcią i w rezultacie dniem w którym urodziła. Było to fajne bo wszystko było bardzo przejrzyste :) no i tam nawet jak już administrator forum utworzył prywatne to jeszcze chyba przez miesiąc bez gadania dolaczalyśmy dziewczyny z głównego, a potem w zależności czy się dużo udzielały, bo później już wrzucalysmy zdjęcia, prywatne wpisy i nie chciałyśmy żeby osoby które piszą raz na jakiś czas tylko czytały to wszystko. Ale ogólnie można to jakoś inaczej rozegrać :)
Fajnie :) można tak zrobić :)
Czerwcowe mamuśki.pl😂😂

ja w poprzedniej ciąży miałam betę 37 po 2 dniach 70 i po kolejnych 127. Później nie badałam byłam na usg był pęcherzyk ciążowy tydzień później pęcherzyk zoltkowy i rósł do 7 mm. Pojawił sie zarodek było serduszko ale dziecko było obciążone wadami genetycznymi albo letalnymi na co wskazywał ciagle rosnący pęcherzyk zoltkowy i poroniłam w 10 tc. Beta urosła mi do 22000 dalej już jej nie badałam bo wiedziałam ze jest źle. Niestety z mojego doświadczenia małe przyrosty i małe wartości nie były dobre. W ciąży z synem miałam betę 200 po 3 dniach 600 i po kolejnych 3 2500. Chciałabym bardzo aby wasze ciąże rozwijały sie dobrze ale nie wyglada to najlepiej. Tak jak dziewczyny pisały lepiej jest sprawdzić u lekarza jak sprawy się maja.

My na mamach lipcowych 2020 miałyśmy i mamy do tej pory grupę na Facebooku. Codziennie jedna z nas dawała post główny a reszta pisała jak się czuje w komentarzach. Dodawalysmy zdjęcia z usg i opisywaliśmy jak rosną dzieci. Później zdjęcia jak się urodziły maluszki i przez pierwszy rok byłyśmy bardzo aktywne. Na urodzinki wstawiamy zdjęcia naszych dzieci i dzielimy się naszym życiem i do tej pory mamy kontakt na grupie.

reklama
Nie nastawiaj się, że będzie dobrze 😟 to jest za mały przyrost... Ja miałam 61% w ciąży pozamacicznej.. Czujesz jakieś dziwne ciągnięcia w jajnikach?
no akurat to tu nie masz racji. Po dwóch dobach wynik sie prawie podwoił. Min jest 66% a tu jest więcej
w czwartek 104 dziś 194. Tylko że to już teoretycznie 42 dzień cyklu

Do góry