reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2023

reklama
Yyy... są człowieki, które się nie uspokajają ;-)
🙈 Może chociaz na chwilkę 😅 ja poprzednio sobie zeschizowałam przyczep błoniasty, bo trafiłam tu na forum przypadkiem na ten temat. Potem szukałam ginekologa z dobrym sprzętem, żeby zrobił USG z dopplerem 🙈 zwariować można 🙈 dlatego ja mogę mieć dziecko od razu ale bez tej ciąży 😅 bo ciąża to tylko niepokój. Teraz nie zamierzam czytać i się nakręcać. Nawet, na szczęście, nie mam na to czasu

🙈 Może chociaz na chwilkę 😅 ja poprzednio sobie zeschizowałam przyczep błoniasty, bo trafiłam tu na forum przypadkiem na ten temat. Potem szukałam ginekologa z dobrym sprzętem, żeby zrobił USG z dopplerem 🙈 zwariować można 🙈 dlatego ja mogę mieć dziecko od razu ale bez tej ciąży 😅 bo ciąża to tylko niepokój. Teraz nie zamierzam czytać i się nakręcać. Nawet, na szczęście, nie mam na to czasu
Z dzieckiem tez potem same niepokoje dopóki nie zacznie być chociaż trochę bardziej komunikatywne 🤭🙈

Ja oszaleje do 31 października, jak nie będzie jeszcze serduszka to będę szaleć jeszcze dłużej 🙈🤭 ale zaparlam się, ze pójdę tylko do tej jednej lekarki, dopiero wtedy bo wcześniej to bez sensu… No i tak sobie czekam i czekam, i wariuje i jestem spokojna…

Z dzieckiem tez potem same niepokoje dopóki nie zacznie być chociaż trochę bardziej komunikatywne 🤭🙈

Ja oszaleje do 31 października, jak nie będzie jeszcze serduszka to będę szaleć jeszcze dłużej 🙈🤭 ale zaparlam się, ze pójdę tylko do tej jednej lekarki, dopiero wtedy bo wcześniej to bez sensu… No i tak sobie czekam i czekam, i wariuje i jestem spokojna…
Ja mam 4 listopada wizytę i musi być już serduszko, bo to będzie 8 tydzień. Byle zarodek był w dobrym miejscu a nie gdzieś w bliźnie (jestem po CC).

A niepokoje to już będą zawsze 🙈 do 18stki i po 18stce też 😅

Ja dzisiaj siedzę w łóżku, jem, wc. Zajęcia mam zdalne wiec laptop w łóżku. Oprócz spanka i bólu piersi innych objawów ciąży brak. 🤷🏼‍♀️
Ja to piersi dotknąć nie mogę 🙈 a senność też męczy. Pogoda nie pomaga.
Zrobiłam gołąbków na trzy dni więc niedziele i poniedziałek będę mieć więcej luzu 😁 ale za to zajmę się pracą troszkę więcej. Do Świąt cała naprzód, potem można zwolnić 🙃

Ja to piersi dotknąć nie mogę 🙈 a senność też męczy. Pogoda nie pomaga.
Zrobiłam gołąbków na trzy dni więc niedziele i poniedziałek będę mieć więcej luzu 😁 ale za to zajmę się pracą troszkę więcej. Do Świąt cała naprzód, potem można zwolnić 🙃
ja mam bardzo „ciekawy” wykład właśnie 😅 możliwe ze przymknie mi się oczko 😂

reklama
Do góry