reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2023

reklama
Ja kiedyś, gdyby mi ktoś powiedział że tak późno będę w ciąży, to bym go wyśmiała. A co ja mogę że z mężem poznaliśmy się tak późno 😅
Dokładnie tak... Jako singielka po trzydziestce już nawet nie myślałam, że kiedykolwiek będę miała męża ;-)
Z drugiej strony mam znajomą, która swojego partnera poznała jeszcze później i dopiero w wieku 38,5 zaczęła jakiekolwiek plany co do dziecka...

Ekstra 🥰 a co lekarz powiedział na to krwawienie? Jaka mogła być przyczyna?
Fajnie zobaczyć już serduszko 😍 ja jeszcze dwa tygodnie do wizyty

A a'propos serduszka to miałam ogromne szczęście, lekarz powiedział że praktycznie dopiero zaczęło bić, pewnie gdybym przyszła dzień wcześniej to nic bym nie zobaczyła :)

Dokładnie tak... Jako singielka po trzydziestce już nawet nie myślałam, że kiedykolwiek będę miała męża ;-)
Z drugiej strony mam znajomą, która swojego partnera poznała jeszcze później i dopiero w wieku 38,5 zaczęła jakiekolwiek plany co do dziecka...
Ja tak samo 🙈 jak stuknela 30stka odpuściłam sobie marzenia o mężu i dziecku, a potem wszystko potoczyło się szybko 😅 i mamy już prawie 4latkę, a o drugim się myślało, że kiedyś może. A tu życie zaskoczyło i już. Mogło być choćby za miesiąc co bym była po zabiegu a tak to się stresuję co mi powie onkolog

A a'propos serduszka to miałam ogromne szczęście, lekarz powiedział że praktycznie dopiero zaczęło bić, pewnie gdybym przyszła dzień wcześniej to nic bym nie zobaczyła :)
Super. Jak jest to serduszko to już człowiek się trochę uspokaja.
Ja jeszcze dwa tygodnie do wizyty. Mam nową lekarkę. Wcześniej chodziłam w inne miejsce ale usunęli przychodnię. Mam nadzieję, że dobrze poprowadzi moja ciążę

reklama
Do góry