Aneczka2021
Fanka BB :)
Dziewczyny was też czasem boli podbrzusze jak na okres? Nie ciągle, tylko raz na jakis czas, ból taki chwilowy
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
miałam tak dwa razy, ale to było chwilowe.Dziewczyny was też czasem boli podbrzusze jak na okres? Nie ciągle, tylko raz na jakis czas, ból taki chwilowy
Mnie tak pobolewa od kilku dniDziewczyny was też czasem boli podbrzusze jak na okres? Nie ciągle, tylko raz na jakis czas, ból taki chwilowy
Dzisiaj się zapytam czy to jest normalne też tak mamMnie tak pobolewa od kilku dni
Jest dobrzeNie noo jest chyba dobrze
A na którą idziesz?Dzisiaj się zapytam czy to jest normalne też tak mam
Jestem po wizycie zobaczylam swojego kropka pecherzyk jest w macicy kolejna wizyta 14 październikaA na którą idziesz?
Ach, cudnie nie mogę się doczekać swojej wizytyJestem po wizycie zobaczylam swojego kropka pecherzyk jest w macicy kolejna wizyta 14 października