reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2023

reklama
Cześć dziewczyny, wczoraj test zrobiony wyszła blada kreska dzisiaj popołudniu powtórka już z widoczna ładna kreska. Jestem już mama z lipca 2020. Za mną jedna ciąża biochemiczna i poronienie w 10 tc które miałam w lipcu. Starania z mężem planowaliśmy od września a tu taka niespodzianka. Mam nadzieje ze tym razem się uda.

Mnie od trzech dni delikatnie boli brzuch jak na okres, piersi powiększone, ale mam wrażenie, że już trochę się przyzwyczajają i nie są aż tak wrażliwe jak tydzień po owulacji. Generalnie czuję się lepiej niż 10dpo - wtedy zadyszka po przejściu kilkuset metrów, tętno 100 i uderzenia gorąca, kiedy zawsze byłam zmarzluchem z super kondycją 😅
Robiłaś drugi raz bete? Bo z tego co pamiętam to mialas idealny progesteron, ja takiego nie mam z tabletkami nawet :)

W końcu zrezygnowałam z bety. Zrobiłam jeszcze kilka testów - każdy kolejny ciemniejszy. Dziś już naprawdę grube krechy:)
Rozumiem, kiedy do lekarza sie wybierasz?
Ja już po dwóch betach w sobotę i poniedziałek ale dzisiaj też zrobiłam test to kreska wyglada tak :)

Załączniki

• IMG_20220929_163936.jpg
    IMG_20220929_163936.jpg
    1,3 MB · Wyświetleń: 116
Rozumiem, kiedy do lekarza sie wybierasz?
Ja już po dwóch betach w sobotę i poniedziałek ale dzisiaj też zrobiłam test to kreska wyglada tak :)
O i jak się kształtują bety? Piękna kreseczka :D ja jednego ginekologa mam na 18 października, ale będę chciała złapać innego w przyszłym lub najpóźniej kolejnym tygodniu ☺️

reklama
Do góry