reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2023

ja tez już się nastawiam na te wszystkie badania, mam dopiero we wtorek, najgorzej że to wszystko z rana a ze mną rano jest średnio bardzo....🤢. Dodatkowo dostałam jeszcze skierowanie na jedno usg przed 10tyg zatem jak będzie miejsce to się zapiszę w przyszłym tygodniu, tylko w luxmedzie to jest polowanie jeśli chodzi o dobrego lekarza i wolne miejsce ;)

reklama
Mnie też, bo mam super żyłę. Nawet ślepy by w nią trafił
otóż to 🙈 jak to kiedyś pielęgniarka mi powiedziała, że jestem mapą rzek, bo wszędzie widać niebieskie/turkusowe żyły 🙈 dziewczyny z którymi kiedyś pracowałam, a studiowały medycynę tak jarały się moimi żyłami, że zdjęcia mi robiły 🤣

ja tez już się nastawiam na te wszystkie badania, mam dopiero we wtorek, najgorzej że to wszystko z rana a ze mną rano jest średnio bardzo....🤢. Dodatkowo dostałam jeszcze skierowanie na jedno usg przed 10tyg zatem jak będzie miejsce to się zapiszę w przyszłym tygodniu, tylko w luxmedzie to jest polowanie jeśli chodzi o dobrego lekarza i wolne miejsce ;)
Jak ja czytam o tych wszystkich luxmedach i innych placówkach, to za każdym razem łapię się za głowę, że tyle płacicie, a musicie się jeszcze stresować i dobijać do lekarzy 🥺

Ja wystarczy, ze wejdę na znanylekarz, wybieram termin, który dostępny i w pół minuty mam umówioną wizytę, bez stresu, czy na pewno gin będzie miał u siebie usg.

Jak ja czytam o tych wszystkich luxmedach i innych placówkach, to za każdym razem łapię się za głowę, że tyle płacicie, a musicie się jeszcze stresować i dobijać do lekarzy 🥺

Ja wystarczy, ze wejdę na znanylekarz, wybieram termin, który dostępny i w pół minuty mam umówioną wizytę, bez stresu, czy na pewno gin będzie miał u siebie usg.

No chore też tak uważam - powinno to wyglądać zupełnie inaczej. Powinno być tak że wybierasz lekarza prowadzącego i cały czas tylko 1 lekarz a tak to za każdym razem mozna do kogos innego pójść. Ja się troche zmuszam, bo szkoda mi kasy na badania, skoro mam tam ten pakiet i co miesiąc za niego i tak płacę. Dodatkowo i tak chodzę prywatnie. Choc nie powiem, bo trafiłam ostatnio na bardzo fajnego lekarza i juz do niego sobie bede chodzic :)

reklama
Oszalec można 😆 ale co się nie robi na dzidzi ❣️dzieczyny mam nadzieję że jak wejdziemy w 4 miesiąc to większość problemów i stresów minie 😆❣️

Dokładnie ja też na to liczę i na odzyskanie mojego życia i energii :D bo mam już dość bycia ZOMBIAKIEM😂

Ariana Grande Halloween GIF by Morphin

Do góry