Wiol86
Fanka BB :)
to były takieA pamiętasz może z jakiej firmy je miałaś?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
to były takieA pamiętasz może z jakiej firmy je miałaś?
o rany, koszmarnie Ja bardzo współczułam dziewczynom, zwłaszcza po cesarce, że do powrotu do domu sa zdane na siebie.Ja to rodziłam jak był covid i odwiedzin nie było. Z jednej strony fajnie bo spokój na salach i pielgrzymek nie było a z drugiej mały chorowal od 3 doby był na oiomie ze mną tez nie było najlepiej i brakowało mi wsparcia męża byłam zdana sama na siebie lekarze nie chcieli informować o naszych stanach męża bo jak to stwierdzili nie mogą zweryfikować przez telefon czy to na pewno on
Nie, nie jesteś sama... Mam się zjawić między 9 a 9:30c
dobrze ze nie jestem sama co ma takie myśli . O której masz wizytę ?
Jest reakcja że strony lekarza więc super będzie dobrze daj nam tu znać jak tylko wyjdziesz z gabinetuDzięki za Wasze odpowiedzi. Zrobiłam rano proga i faktycznie mogłby być wiekszy bo 19,1 mi wyszedł. Beta za to nie jest zła bo cos ponad 127tys (7+4tyg). Zadzwoniłam do lekarza i kazał mi zwiększyć dawkę proga i przyjść do niego jutro na usg, także zobaczymy co się dzieje mam nadzieje, że maleństwo rośnie i serduszko będzie bić jak dzwon
Tak około tydzieńU nie których z Was pojawiały się plamienia, brudzenie, ile u Was trwało??
Ja wczoraj miałam spokój. Dziś znowu jednorwzowe lekkie brudzenie.
W którym tyg u Ciebie pojawiły się plamieniaTak około tydzień
Zamówiłam z tej samej firmy tylko 31G 0,25mm x 8mm.to były takie
9+1W którym tyg u Ciebie pojawiły się plamienia
??