Madame JS
Fanka BB :)
Jutro ;-)Dziewczyny, czy któraś z Was też idzie dzisiaj na USG?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jutro ;-)Dziewczyny, czy któraś z Was też idzie dzisiaj na USG?
Cześć, moja praca jest uznawana za najlżejszą na świecie ;-) - jestem nauczycielką :-) Ale w dość wyjątkowym kontekście... więc czasowo i psychicznie jest to bardzo angażujące, czasem aż za bardzo. Mam nadzieję, że nie odbije się to na mnie w żadnym negatywnym stopniu, bo na zwolnienie niestety nie mogę pójść tak łatwo.Cześć dziewczyny Jak się dzisiaj czujecie? Powiedzcie, jakie macie prace - ciężkie, lekkie? Ja prowadzę swój sklep, więc jest ok, a jak trzeba coś nosić, to partner jest w gotowości ))
Może na pierwszej stronie, w pierwszym poście założycielki? Znaczy... ja jeszcze terminu nie mam ;-) (oficjalnie).A może byśmy stworzyły tabelkę? OM/termin porodu?
Widziałam, że dziewczyny polecają takie specjalne bransoletki. Zamówiłam sobie na Vinted. Działają też na chorobę lokomocyjną, więc się i tak przydadzą - jeśli nadal będzie tak wspaniale i nie będę mieć żadnych mdłości ;-)Dzięki dziewczyny! Muszę coś spróbować bo te mdłości okropne
Właśnie najlepiej w poście założycielki właśnie dlatego ze nie każda zna termin to moze ostatnio miesiaczka?Może na pierwszej stronie, w pierwszym poście założycielki? Znaczy... ja jeszcze terminu nie mam ;-) (oficjalnie).
a dostałaś już takie wydrukowane zdjęcie z usg?Ja byłam w 5+1 - wywiad, badanie we wzierniku, badanie dwuręczne, USG (widoczny był tylko pęcherzyk ciążowy) i kolejna wizyta wyznaczona tydzień później z informacją, że wtedy zostaną zlecone badania i założona karta ciąży
ja na razie idę na nfzDziewczyny chodzicie do lekarza na nfz czy prywatnie?
@Zakolorowana jestes założycielka . Dasz radę ogarnąć temat?Właśnie najlepiej w poście założycielki właśnie dlatego ze nie każda zna termin to moze ostatnio miesiaczka?